Over CFP Green Buildings

CFP maakt van elke Nederlander een duurzaamheidsmanager. Het is een enorme uitdaging om de Nederlandse woningen en gebouwen te verduurzamen. Door de online tools en hulp van onze consultants kan iedereen zelf aan de slag met verduurzamen. Met 17 miljoen duurzaamheidsmanagers is de verduurzaming geen uitdaging meer.

CFP heeft als missie om alle gebouwen en woningen van Nederland te verduurzamen. CFP biedt online en offline advies en implementatie van duurzaamheid. De activiteiten van CFP hebben invloed op meer dan 300.000 gebouwen in 7 landen. Onze klanten zijn o.a. ABN AMRO Bank, ING Bank, Volksbank, BNG Bank, Rabobank, Vivat, AMC Ziekenhuis, UMC Utrecht, Nuon, grote gemeentes als Rotterdam, Den Haag en Utrecht, verschillende Ministeries, musea en technische bedrijven zoals Strukton, Croonwolter&dros en Unica.

CFP innoveert en deelt haar expertise rondom duurzaamheid samen met MVO Nederland, Dutch Green Building Council, Saxion Hogescholen en met Facility Management Nederland. Dit doet CFP o.a. door wetenschappelijk onderzoek, artikelen en evenementen zoals het jaarlijkse Green Buildings Congres met de ABN AMRO Innovation Challenge. Verder organiseren we innovatiedagen en de jaarlijkse Green Buildings Regatta zeilrace.

Voor CFP draait duurzaamheid om gelukkige, gezonde en veilige mensen. We zien duurzaamheid als de manier om met 10 miljard mensen op aarde te kunnen blijven leven. Naast onze missie in duurzame gebouwen zijn we actief in projecten die klimaatverandering tegen gaan. Zo steunen we en doen we mee aan de 2 Degrees Noordpool Expeditie. Teamleden van CFP zijn actief betrokken bij de Masai in Kenia en bij de Global Impact Challenge van Nudge.

Op de hoogte blijven van onze laatste projecten?