Duurzaamheid taxeren

Met de Duurzaamheidsparagraaf Module (DuPa Module) heb je direct inzicht in cruciale duurzaamheidskenmerken van je gebouw in lijn met DuPa 2.0. Ontdek eenvoudig de impact van energiegebruik, klimaatrisico’s, bereikbaarheid en biodiversiteit. Maak weloverwogen beslissingen en breng duurzaamheid naar de kern van jouw taxaties.

DuPa Module

Duurzaamheid betrekken bij taxaties? Ontdek de voordelen van de Duurzaamheidsparagraaf Module (DuPa Module). Krijg direct inzicht in de duurzaamheidskenmerken van vastgoed en zie hoe dit zich vertaalt naar energie-efficiëntie, klimaatbestendigheid en de businesscase, allemaal conform DuPa 2.0. Verbeter je taxaties, versterk de waarde van je analyses en draag bij aan een duurzamere vastgoedwereld. Maak duurzaamheid niet alleen een overweging, maar een strategisch voordeel in je taxatieproces. We laten je precies zien welke innovatieve verduurzamingsmogelijkheden je kunt doorvoeren in je gebouw.

Wil je concreet aan de slag met verduurzamen? De DuPa Module kan naadloos gebruikt worden in combinatie met de Green Buildings Tool. Op deze manier krijg je een compleet beeld van de huidige stand van zaken, de te nemen maatregelen en de bijbehorende business case voor verdere verduurzaming.

De voordelen
Automatisch inzicht in duurzaamheidskenmerken van het gebouw
Verbetering van taxaties en versterking van analytische waarde
Inzicht in klimaatrisico’s, energie-efficiëntie en de businesscase
Analyseer verduurzamingsmogelijkheden en jaarlijkse besparingen

Klimaatrisico’s

Identificeer moeiteloos en automatisch klimaatrisico’s voor gebouwen. Van overstromingsrisico tot hittestress en paalrot, de DuPa Module onthult de impact van klimaatverandering op het gebouw. Deze identificatie is van belang bij vastgoedtaxaties. Het speelt niet alleen een rol bij duurzaamheidsbeoordelingen, maar het helpt ook om een beter begrip te krijgen. Het richt zich specifiek op hoe klimaatrisico’s de waarde van een pand op de lange termijn kunnen beïnvloeden. Met de integratie van onze module voor DuPa 2.0 in het taxatieproces bieden we niet alleen accurate evaluaties, maar verstrekken we ook waardevolle inzichten in de veerkracht van gebouwen te midden van klimaatverandering.

Aanvragen Duurzaamheidsparagraaf Module (DuPa Module)

Energieprestaties worden meetbaar

Ontdek met onze tool de energieprestaties van jouw gebouw in lijn met DuPa 2.0. We analyseren zowel de binnen- als buitenkant, en houden ook rekening met het gedrag van gebruikers. Op een overzichtelijke manier zie je hoe je eenvoudig het gewenste energielabel voor jouw gebouw kunt bereiken.

Dankzij energiescans en monitoring krijg je een helder beeld van mogelijke besparingen. Wij tonen je nauwkeurig welke innovatieve verduurzamingsmaatregelen je kunt implementeren en berekenen direct de jaarlijkse besparingen. Optimaliseer de energie-efficiëntie van jouw gebouw met onze praktische inzichten.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment