Vacatures

Onze missie? Alle gebouwen en woningen verduurzamen. Met behulp van onze consultants en online tools maken we van iedereen een duurzaamheidsmanager. Met de juiste inzichten kan iedereen zelf aan de slag met verduurzamen!

Het CFP team
Gedreven mensen
Zelfsturende teams
Alle gebouwen en woningen ter wereld helpen verduurzamen
Maak kennis met onze collega’s

Werken bij CFP

De werksfeer bij ons is gedreven, collegiaal, resultaatgericht en informeel. De mensen die bij CFP werken willen met een praktische inslag de wereld helpen verduurzamen en zijn innovatief. Binnen CFP is dit op verschillende manieren te merken. Zo werken we in zelfsturende teams, waarin je zowel samenwerkend als onafhankelijk werkt. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, we zijn een groot voorstander van flexibel werken en er is een mogelijkheid om te participeren in het bedrijf. Daarnaast is er veel enthousiasme voor duurzame teamuitjes. Kom jij ons team versterken?

Over CFP Green Buildings

Duurzaamheid gaat voor ons verder dan de juiste bouwmethodes en efficiënt omgaan met energie. We gaan aan de slag met grote organisaties om samen de gebouwde omgeving te verduurzamen. Van alle CO2-uitstoot wereldwijd is 40% gekoppeld aan gebouwen. Met onze consultants en online tools helpen we de gehele vastgoedsector om de benodigde impact te maken.

De Staart in Apeldoorn

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment