De Green Buildings Regatta

Ieder jaar organiseren we een unieke, spannende zeilrace, genaamd de Green Buildings Regatta. Door weer en wind strijden teams van allerlei bedrijven en organisaties uit de sector om de felbegeerde bokaal. De ingrediënten? Fun, netwerken en samenwerking.

De volgende editie vindt plaats op 6 september 2024. Ben jij erbij?

6 september 2024:
Green Buildings Regatta

Staat vrijdag 6 september al in je agenda? Dan vindt alweer de 19e editie van dit fantastische zeilevenement plaats. De Green Buildings Regatta is dé plek waar passie en duurzaamheid samenkomen. Hier kun je jouw liefde voor groene gebouwen combineren met een onvergetelijke zeilervaring. Ga de uitdaging aan en strijd tegen zo’n 200 gelijkgestemde professionals, terwijl je waardevolle contacten legt. Of je nu een ervaren zeiler bent of gewoon wilt genieten van de opwinding op het water, de Green Buildings Regatta heeft voor ieder wat wils. Doe mee, verleg je grenzen en ontdek hoe duurzaamheid en plezier hand in hand kunnen gaan.

Is jouw team al samengesteld? Of sluit je liever als opstapper bij een ander team aan? Meld je dan nu aan om je plek te verzekeren.

Het ideale team

Kom je niet voor de winst, maar wil je stiekem wel winnen ‘als je dan toch meedoet’? Je bent niet de enige. Ieder jaar weer zien we het fanatisme stijgen in de strijd om de felbegeerde titel.

De formule voor een succesvol team bevat – jazeker – een portie zeilervaring. Maar daarmee ben je er niet. Onderlinge samenwerking is essentieel. En juist dat maakt de dag zo leuk volgens deelnemers. Doen jullie dit jaar ook mee?

Green Buildings Regatta: meer dan alleen een zeilevent

Bram Adema van CFP Green Buildings benadrukt het belang van dergelijke events om de bewustwording van duurzaamheid te vergroten en samenwerking in de sector aan te moedigen. “De Green Buildings Regatta gaat niet alleen over zeilen, maar ook over het versterken van onze gezamenlijke toewijding aan een groenere toekomst,” zei hij.

Sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van 2023

Het startschot: een bijzonder moment

Ieder jaar wordt het startschot van de Green Buildings Regatta gelost door een bijzonder persoon. Olympisch zeilster Marit Bouwmeester, burgemeester van Gooise Meren Han ter Heegde en voormalig directeur van Fight Cancer Limore Noach stonden al eens met het startpistool in hun hand. Dit jaar is het aan Eduard van Zuijlen, burgemeester van Enkhuizen, om het startschot te lossen.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment