De Green Buildings Regatta

Ieder jaar organiseren we een unieke, spannende zeilrace, genaamd de Green Buildings Regatta. Door weer en wind strijden teams van allerlei bedrijven en organisaties uit de sector om de felbegeerde bokaal. De ingrediënten? Fun, netwerken en samenwerking.

Green Buildings Regatta 2023 komt eraan

Staat 15 september al in je agenda? Doen! Dan is het namelijk tijd voor alweer de 18e editie van dit mooie zeilevent. Hier wil je bij zijn. Meer dan 200 deelnemers zullen de de strijd aangaan om als eerste over de finish te komen.

De Green Buildings Regatta is meer dan alleen zeilen. Dankzij de gedeelde interesse voor duurzame gebouwen doe je makkelijk nieuwe contacten op binnen de sector. Ook worden de onderlinge banden op de boot enorm versterkt. Samenwerking is namelijk key bij het zeilen. Is jouw team al samengesteld? Of sluit je liever als opstapper bij een ander team aan? Schrijf je dan snel in en verzeker je deelname.

Sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van 2022

Aftermovie Green Buildings Regatta 2022

Het ideale team

Kom je niet voor de winst, maar wil je stiekem wel winnen ‘als je dan toch meedoet’? Je bent niet de enige. Ieder jaar weer zien we het fanatisme stijgen in de strijd om de felbegeerde titel.

De formule voor een succesvol team bevat – jazeker – een portie zeilervaring. Maar daarmee ben je er niet. Onderlinge samenwerking is essentieel. En juist dat maakt de dag zo leuk volgens deelnemers. Doen jullie dit jaar ook mee?

Kies je segment