Over CFP Green Buildings

Onze missie? Alle gebouwen en woningen verduurzamen. Met behulp van onze consultants en online tools maken we van iedereen een duurzaamheidsmanager. Met de juiste inzichten kan iedereen zelf aan de slag met verduurzamen!

De missie van CFP

Alle gebouwen en woningen verduurzamen, dat is onze missie! Maar hoe doen we dat? CFP is begonnen als consultant, en heeft de succesvolle ervaring met meer dan 30.000 gebouwen vertaald naar online tools voor iedereen. Hierdoor kan iedereen gebouwen verduurzamen met zijn eigen installateurs, zijn eigen aannemers en zijn eigen bank. De hele bouwsector is hierdoor in staat om zelf te verduurzamen. CFP Green Buildings is gegroeid van een schaal van 2.000 gebouwen per jaar verduurzamen naar meer dan anderhalf miljoen gebouwen per jaar.  

We werken onder andere samen met

Onze impact 

Van het Van Gogh Museum en gemeente Rotterdam tot de ING Bank en het World Port Center: we zijn de keten aan het veranderen. We maken verduurzaming inzichtelijk en toegankelijk. Voor elke stakeholder heeft dit voordelen. De bank kan meer green bonds uitgeven, krijgt een lager risicoprofiel, tevreden klanten en kan CO2-reductie rapporteren. De gebouweigenaar heeft lagere energiekosten, een kwalitatief, duurzaam en gezond gebouw en reduceert CO2-uitstoot. De huurders hebben lagere service kosten, energiekosten en CO2-uitstoot en een gezondere leefomgeving. De installateurs en aannemers krijgen meer opdrachten, kwalitatief betere gebouwen en hoogwaardiger werk. Fabrikanten krijgen meer invloed op de markt, kunnen meer innovatie doorvoeren, reduceren CO2-uitstoot en hebben meer impact.  

Verduurzaming versnellen

CFP is actief binnen diverse organisaties om verduurzaming te versnellen. Managing director, Bram Adema, zit in de raad van toezicht van MVO Nederland, in de adviesraad van Saxion voor de master Real Estate en is bestuurslid van de Dutch Green Building Council. We werken daarnaast samen met Duurzaam Gebouwd en Facility Management Nederland en zijn altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen en ontwikkelingen. De activiteiten van CFP leverde in 2022 een nominatie op voor de Koning Willem 1 prijs voor duurzaam ondernemerschap. 

De grenzen verleggen

Je vindt ons in 7 landen en we blijven onze grenzen verleggen. Dit doen we onder andere door middel van wetenschappelijk onderzoek, informatieve artikelen en evenementen. Zo deed Floor onderzoek naar Smart Building Technology en organiseert Olivier een varende excursie waarin hij zijn hobby als vogelaar combineert met het thema biodiversiteit in de bebouwde wereld. We organiseren ieder jaar het Green Buildings Event, waar diverse workshops, keynotes en innovaties voorbijkomen. Daarnaast worden er innovatiedagen georganiseerd, waarbij er ruimte is voor innovatieve bedrijven om hun innovatie te pitchen. Tot slot houden we ieder jaar de Green Buildings Regatta, een zeilrace waarbij we diverse partijen uit de sector samenbrengen om hun creatieve energie te laten stromen.

De certificaten van CFP Green Buildings

We zijn groen voor elkaar

Duurzaamheid gaat voor ons verder dan de juiste bouwmethodes en efficiënt omgaan met energie. We willen bijdragen aan een toekomst die wordt gebouwd door en voor gelukkige, gezonde en veilige mensen. Daarom zetten we ons niet alleen actief in voor de verduurzaming van gebouwen, maar dragen we ook bij aan de gezondheid in gebouwen. Daarnaast steunen we projecten die klimaatverandering tegengaan. Zo doen we mee aan de 2 Degrees Noordpool Expeditie, waarbij belangrijke sneeuwmetingen worden verricht. Ook zijn onze teamleden betrokken bij duurzaamheidsprojecten in Nepal en Kenia.

Werken bij CFP?

Ook bijdragen aan een duurzame toekomst? Kom het team van CFP versterken. Bekijk snel onze vacatures!

Het CFP Team

Bram Adema

Managing Director

Karin Eijkholt – Tiemens

Manager Backoffice

Claudia van Sintmaartensdijk

Office Manager

Talitha van den Berg

Office Manager

Britt Telleman

Office Manager

Maayke Huising

Office Manager

Marloeke van Bussel

Customer Care Support

Nanda Verschoor

Head of International Operations

Andres Barrera

Head of Sales

Olivier Noorduyn

Business Development Manager

Bram Weggemans

Product Owner

Catherine Luyt

Product & Account Manager

Jhonattan Maldonado

Project Manager & Business Development

Joris Kok

Business Development Consultant

Jan Zilch

Business Development Consultant

Theodor Azbej

Associate Consultant

Liang Tan

Regional Director APAC

Alejandro Aristi

Account Executive

Danja Snoeijen

MarCom Manager

Annelies Visser

MarCom Manager

Claire den Hertog

Business Developer Sport NL Groen

Noah Pereira Martins

Associate

Lilian van der Meij

Associate

Simone Tabor

Managing Partner

Marnix Balke

Senior Consultant & Project Manager

Ilmar Bouwer

Senior Consultant

Youp van der Zande

Senior Consultant

Mattijs Melchiors

Consultant

Pieter-Bas Franssens

Consultant

Jarno Schimmelpennink

Lead Product Development

Sander van den Berg

Product Developer

Pepijn de Jong

Software Engineer

Remko Seelig

Cloud Infra Specialist

Bart Vreeken

Software Engineer

Marco Voorbraak

Software Engineer

Nico de Jonghe

Software Engineer

Robin van den Berg

Software Engineer

Ben jij onze nieuwe collega?

Kies je segment