Vacature: Junior duurzaamheidsconsultant BREEAM

Wil jij graag impact maken op de energietransitie door grote en bekende klanten te adviseren over de verduurzaming van vastgoed? Heb jij de wens om flexibel te werken? En wil je ook zelf doorgroeien? Dat kan allemaal als Junior duurzaamheidsconsultant BREEAM bij CFP Green Buildings. Nieuwsgierig? Lees snel meer!

Al 1.500.000 gebouwen op de teller

Onze missie? Het winstgevend verduurzamen van zo veel mogelijk gebouwen en organisaties. Met onze online tools zorgen we voor de juiste inzichten. Onze hands-on consultants vertalen dit vervolgens naar rendabele businesscases. Jij kunt daar als junior BREEAM consultant een belangrijke bijdrage aan leveren door gebouweigenaren hulp en ondersteuning te bieden.

Samen met onze klanten hebben we al 1,5 miljoen gebouwen in binnen- en buitenland verduurzaamd. Klanten zijn bijvoorbeeld grote banken, technische bedrijven en overheden met veel gebouwen in beheer. Zoals ABN AMRO, Vattenfall en a.s.r. Real Estate. Maar ook het Van Gogh museum, gemeente Rotterdam en het ministerie van VWS.

Wat doet een duurzaamheidsconsultant?

Als junior duurzaamheidsconsultant (of werkstudent) draai je mee in een project waarbij CFP Green Buildings duurzaamheidscertificeringen (BREEAM) gaat opstellen. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met duurzaamheid en vastgoed. Je zult gebouwen gaan bezoeken en ter plaatse een korte analyse maken van de aanwezige duurzaamheidsvoorzieningen. Daarnaast verzamel en verwerk je benodigde informatie voor de certificeringen door middel van desk research. Je zal ongeveer 30% van de tijd onderweg zijn, en de rest vanuit huis/kantoor. De gebouwen staan door het hele land, dus een rijbewijs is vereist.
Inhoudelijke voorkennis van BREEAM is niet noodzakelijk, want je wordt intern opgeleid. Mocht je als werkstudent starten, kan je na dit project doorstromen naar een vaste baan als BREEAM of duurzaamheid consultant.

Met dit takenpakket word jij een succesvolle BREEAM consultant:

 • Je voert inspecties uit op locatie bij de klant en verzameld bewijslast voor certificeringen;
 • Je voert verzameld data en werkt deze uit met behulp van desk research;
 • Je adviseert klanten over oplossingen op het gebied van verduurzaming;
 • Je begeleidt klanten bij het verkrijgen van duurzaamheidscertificeringen voor gebouwen en realiseert hun doelstellingen;
 • Je ondersteund met het opstellen van duurzaamheidsrapportages voor de klant.
Unifore neemt BREEAM certificaten in ontvangst.

Jij hebt wat er nodig is:

 • Bij voorkeur wo-, maar ten minste hbo-opleidingsniveau;
 • Klantgericht en communicatief sterk;
 • Affiniteit met duurzaamheid en gebouwen;
 • Beschikbaar voor minimaal 20 uur in de week;
 • Bij voorkeur een achtergrond in vastgoed, bedrijfskunde, facilitair of duurzaamheid.

Dit bieden we jou

 • Ten minste een marktconform salaris, afhankelijk van je achtergrond en ervaring.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop van de zaak.
 • Flexibel werken wordt gestimuleerd: je werkt deels vanuit huis, op locatie en op ons kantoor in Naarden of Apeldoorn.
 • Eventuele reiskosten worden vergoed.
 • De ruimte om je eigen groeipad te bepalen.

De werksfeer bij CFP Green Buildings

Als je bij CFP aan de slag gaat als consultant, verwachten we wat van je. Daar krijg je uiteraard ook veel voor terug. Onze werksfeer? Gedreven, collegiaal, resultaatgericht en informeel. Je komt te werken in een team van consultants, waarvan het merendeel zich net als jij met thema’s als BREEAM, CO2-reductie en energiebesparing bezighoudt. Je bent welkom op kantoor in Apeldoorn en Naarden, maar gaat ook regelmatig langs bij de klant en werkt vanuit huis als je dat beter uitkomt.

Wij willen samenwerken met de beste mensen en zullen jouw groei daarom altijd stimuleren. Als CFP’er bepaal je jouw eigen groeipad.

Word Junior BREEAM Consultant bij CFP

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan maken wij graag kennis met je! Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten, daarom behandelen we de sollicitaties op basis van binnenkomst. Wacht dus niet te lang met het insturen van jouw korte motivatie. Deze stuur je samen met je cv naar ons op via onderstaand formulier.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je bij ons terecht via info@cfp.nl of telefonisch via +31 (0)55 355 55 91.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een carrière bij CFP? Bekijk dan ook onze andere vacatures.

Solliciteren

Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Contact Apeldoorn

  CFP Green Buildings
  J.C. Wilslaan 29
  7313 HK Apeldoorn
  +31 (0)55 355 5199
  info@cfp.nl

  Contact Naarden

  CFP Green Buildings
  Onderwal 16
  1411 LV Naarden
  +31 (0)55 355 5199
  info@cfp.nl

  Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  Volg ons

  Kies je segment