Video hub van CFP

Welkom in de video hub van CFP! Verken hier een wereld vol inspirerende video’s. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, innovatie of kennis, onze video hub heeft voor ieder wat wils. Druk op start en ontdek de kracht van visuele verhalen.

Hoe helpen we je verduurzamen?

Wij maken duurzaamheid eenvoudig voor iedereen. Met online tools en advies laten we je zien welke veranderingen je kunt doorvoeren en wat ze zullen opleveren. We kijken verder dan bouwmethoden en energie-efficiëntie. Samen met jou streven we naar een gezonde en veilige toekomst.

Alle video’s

Meer over ons

We geloven sterk in samenwerking en empowerment. Met onze consultants en online tools kan iedereen gebouwen verduurzamen met hun eigen installateurs, aannemers en financiële middelen. De Green Buildings Tool heeft de bouwsector in staat gesteld om zelf duurzamer te worden, en we zijn er trots op dat we jaarlijks meer dan anderhalf miljoen gebouwen helpen verduurzamen.

De events van CFP

Bij CFP Green Buildings streven we naar een groenere toekomst, en we nodigen iedereen uit om met ons mee te doen op deze reis naar duurzaamheid. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en de leefomgeving voor de toekomstige generaties verbeteren. Daarom organiseren we verschillende events om je te inspireren en je te verbinden aan de juiste partners. Kom jij ook naar een van onze events?

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment