Green Buildings Event

De energietransitie versnellen, radicale innovaties een duw in de rug geven en écht in beweging komen. Dat is de insteek van het Green Buildings Event. Al 17 keer organiseerde CFP dit succesvolle event voor honderden professionals die zich bezig houden met verduurzaming van vastgoed.

Wat dit event jou biedt? Een unieke wijze om verder te bouwen aan de energietransitie. En nieuwe inzichten om voorop te blijven lopen met verduurzaming.

Save the date: 11 april 2024

De volgende editie met als thema Sustainable in one day vindt plaats op donderdag 11 april 2024 in Utrecht.
Meer info over het programma volgt binnenkort!

Sustainable in one day

50 best practices in sustainable buildings

Op het Green Buildings Event brengen we de pioniers van groene gebouwen samen. Sustainable in one day luidt het thema van de volgende editie op 11 april 2024, met 50 best practices in sustainable buildings. Ontdek de nieuwste innovaties. Laat je inspireren door visionaire sprekers die de weg banen naar een klimaatneutrale toekomst. Leer van experts op het gebied van energie-efficiëntie, circulaire economie en groene materialen. Ontmoet professionals uit de sector die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Het is verfrissend en geeft energie, beloofd!

Of je nu een financial, investeerder, projectontwikkelaar, bouwbedrijf of overheidsinstantie bent, het Green Buildings Event biedt een unieke gelegenheid om inzichten te delen, netwerken op te bouwen en samen te werken aan een gemeenschappelijk doel: het creëren van groenere, gezondere en toekomstbestendige gebouwen.

Sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van 2021

Niet luisteren, maar doen

Op het Green Buildings Event komt van alles voorbij. Zo ook ondernemers die hun innovatieve ideeën pitchen. Finalisten van de spannende Dragons’ Den doen de ultieme poging om het publiek – en belangrijker: de vakjury – te overtuigen.

Ook workshops maken deel uit van het programma. Ga samen aan de slag met vernieuwende ideeën. Deel kennis om innovaties een stap verder te brengen en versnel de energietransitie. We stemmen in met Follow This-oprichter Mark van Baal, spreker in 2021: “Het valt of staat met persoonlijk leiderschap en intrinsieke motivatie.“

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment