Green Buildings Event

De energietransitie versnellen, radicale innovaties een duw in de rug geven en écht in beweging komen. Dat is de insteek van het Green Buildings Event. Al 17 keer organiseerde CFP dit succesvolle event voor honderden professionals die zich bezig houden met verduurzaming van vastgoed.

Het Green Buildings Event met als thema Duurzaam in één dag vond plaats op donderdag 11 april 2024 op het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht.

Duurzaam in één dag

50 best practices in sustainable buildings

Op het Green Buildings Event brengen we de pioniers van groene gebouwen samen. Duurzaam in één dag luidde het thema van de afgelopen editie op 11 april 2024, met 50 best practices in sustainable buildings. Ontdek de nieuwste innovaties. Laat je inspireren door visionaire sprekers die de weg banen naar een klimaatneutrale toekomst. Leer van experts op het gebied van energie-efficiëntie, circulaire economie en groene materialen. Ontmoet professionals uit de sector die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Het is verfrissend en geeft energie, beloofd!

Of je nu een financial, investeerder, projectontwikkelaar, bouwbedrijf of overheidsinstantie bent, het Green Buildings Event biedt een unieke gelegenheid om inzichten te delen, netwerken op te bouwen en samen te werken aan een gemeenschappelijk doel: het creëren van groenere, gezondere en toekomstbestendige gebouwen.

Niet luisteren, maar doen

Op het Green Buildings Event komt van alles voorbij. Zo ook ondernemers die hun innovatieve ideeën en best practices pitchen.

Ook interactieve sessies maken deel uit van het programma. Ga samen aan de slag met vernieuwende ideeën. Deel kennis om innovaties een stap verder te brengen en versnel de energietransitie. We stemmen in met trendanalist Christine Boland, spreker in 2024: “Het is tijd voor een metamorfose!“

50 sleutels tot succes:

ontdek de best practices!

Treed binnen in een wereld vol inspiratie en innovatie, waar 50 visionaire sprekers hun unieke best practices deelden tijdens het Green Buildings Event 2024. Elk logo vertegenwoordigt een schat aan kennis en ervaring, en helpt jou verder om je duurzame doelen te bereiken. Verken, leer en laat je inspireren !

Green Buildings Event

Sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van het Green Buildings Event 2024.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment