CFP Innovatiedag

Inspiratie opdoen omtrent innovatieve oplossingen en nieuwe trends? Dan ben je bij onze Innovatiedag aan het juiste adres. Van slimme verwarmingsmogelijkheden, tot circulaire bouwmaterialen en design zonnepanelen: het passeert de revue. Ondernemers pitchen hun idee, het publiek stelt de kritische vragen. Iedere editie weer worden er nieuwe samenwerkingen geboren.

Wat kun je verwachten?

Nieuwe energie voor een plan. De eerste lijnen voor een samenwerking. Potentiële partners en financiers. Een nieuwe kijk op een product. Vol inspiratie om jouw gebouw verder te verduurzamen. Zo loop je aan het einde van de dag de deur uit.

Heb je een idee om de vastgoedsector te innoveren? Of ben je wel toe aan een portie verfrissende ideeën en nieuwe contacten? Dan ben je als pitcher en als bezoeker bij de CFP Innovatiedag aan het juiste adres.

Sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van 2023

CFP Innovatiedag - Februari 2023

Innovaties in alle soorten en maten

De vastgoedsector staat bol van nieuwe ideeën en plannen. Er wordt volop geïnnoveerd richting duurzame, toekomstbestendige gebouwen. De Innovatiedag is dan ook ideaal om weer up to speed te raken.

In hoog tempo pitchen verschillende ondernemers hun ideeën en uitdagingen. Geloof ons: dat is opletten geblazen met maar zes minuten per pitch. Kort maar krachtig, mét ruimte om kritische vragen te stellen. Blijft een idee of vraag bij je hangen? Dan is de eindborrel het perfecte moment om elkaar nog eens aan te schieten of nieuwe connecties te leggen.

Meer zien? Bekijk de aftermovie van 2022

CFP Innovatiedag 2022: een dag vol inspiratie en innovatie

Kies je segment