‘Maasailand: een uitgestrekt gebied ten zuiden van Nairobi. Een tocht van 100 km wordt afgelegd langs verschillende dorpen waar we kennis maken met de Maasai mensen. Een speciale tocht waarin we samen lopen met Maasai krijgers, lokale leiders en dorpsoudsten. Door het voeren van dialogen krijg ik een unieke kans om mijn kijk op de wereld te verbreden. Door te leren en begrijpen van cultuurverschillen, visies op leiderschap, maar we zullen ook kennis nemen wat klimaatverandering voor dit gebied betekent en de impact daarvan. Natuurlijk wordt het ook genieten van de adembenemende natuur. Dit beloofd een mooie ervaring te worden!‘

Tijdens deze 8-daagse tocht is de groep afgesloten van mobiele communicatie. Bij terugkomst zal Ilmar een blog schrijven op onze website waarin hij al zijn fantastische, bijzondere en leerzame ervaringen met jullie zal delen.