Deze sprekers delen tips & tricks tijdens Green Buildings Event 2024

Het Green Buildings Event 2024 was een groot succes. Duurzaam in één dag luidde het thema van deze editie. Het was een middag vol inspirerende sprekers, die allemaal concrete tips & tricks meegaven om vastgoed verder te verduurzamen. Benieuwd welke sprekers er op het programma stonden tijdens het Green Buildings Event 2024? Bekijk ze hieronder.

Meer weten over het Green Buildings Event? Lees hier meer.

Sterrin Smalbrugge

Ze studeerde Cum Laude af aan de Wageningen Universiteit en weet alles over reptielen en amfibieën. Als ecologe weet Sterrin Smalbrugge als geen ander welke rol biodiversiteit speelt bij het verduurzamen van de aarde en in haar TED Talk “The truth about reptiles and why we should save them” vertelt Sterrin waarom juist reptielen en amfibieën zo belangrijk zijn voor ons ecosysteem.

Jaap Korteweg

Jaap Korteweg is een Nederlandse biologische akkerbouwer, de negende generatie in zijn familie, en een pionier op het gebied van vegetarisch eten. In 2008 richtte hij de Vegetarische Slager op, die sindsdien internationale erkenning heeft gekregen. In 2015 werd Jaap Korteweg uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar vanwege zijn impact op de voedselindustrie en duurzaamheid.

Ester Barendregt

Ester Barendregt heeft twintig jaar ervaring in de financiële sector en bij de overheid. In 2015 startte zij bij Rabobank als econoom en inmiddels geeft ze leiding aan de afdeling Nederland, Economie en Duurzaamheid bij RaboResearch. Als hoofdeconoom vormt ze met het team de visie van RaboResearch op de Nederlandse economie en draagt deze uit.

Teun van de Keuken

Jarenlang was Teun van de Keuken te zien op de Nederlandse televisie, waar hij onder andere rapportages maakte voor Keuringsdienst van waarde. Ook maakte Teun de impactvolle docuserie ‘De Vuilnisman’, waarin hij onderzocht hoe het gesteld is met de afvalverwerking in Nederland.

Mindy Howard

Mindy Howard was tot 2017 duurzaamheidsmanager bij diverse grote bedrijven zoals Aegon en Shell. Maar nu maakt Mindy haar kinderdroom waar en wordt ze op haar 57e de eerste Nederlandse vrouw in de ruimte! Mindy streeft naar meer vrouwen die groot denken in de technologische vakgebieden.

Denise Notenboom

Als directeur bij Rabo Real Estate Finance heeft Denise toekomstbestendigheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Met haar kritische blik, creativiteit en ruime ervaring als bankier, gaat ze geen uitdaging uit de weg en werkt samen met haar team én de klant aan de mogelijke oplossingen die passen bij de benodigde transities. “Samenwerking is de sleutel tot succes!”

Christine Boland

Ben jij nieuwsgierig naar wat de toekomst in petto heeft? Mis dan niet het unieke optreden van Christine Boland, de toonaangevende trendanalist! Christine staat bekend om haar scherpe inzichten en heldere analyses. Ze heeft de gave om complexe maatschappelijke trends te ontwarren en te vertalen naar concrete kansen voor jouw organisatie.

Met Bram Adema als dagvoorzitter

Bram Adema is oprichter en directeur van CFP Green Buildings. Bram staat bekend als één van de meest vooruitstrevende ondernemers op het gebied van duurzame gebouwen. Met online tools en kundige consultants werkt CFP als een katalysator voor verduurzaming in binnen en buitenland en heeft Bram duizenden organisaties en meer dan 1.500.000 gebouwen verduurzaamd.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment