Verken duurzaamheid in bankieren en vastgoed: Neem deel aan ons webinar

Op 6 juni organiseren wij het internationale webinar Beyond profit: Aligning banking and real estate with sustainability. Tijdens dit webinar gaan we in gesprek met wereldwijde koplopers in de bankensector, waarbij onderwerpen zoals green bonds, CO2-rapportages, CSRD, net zero en klimaatrisico’s worden verkend.

De noodzaak om duurzaamheid te integreren in je bedrijfsvoering is de laatste jaren steeds duidelijker geworden. Vooral in de financiële- en vastgoedsector, waar beslissingen van vandaag grote gevolgen hebben voor de toekomst, is het cruciaal om activiteiten af te stemmen op duurzaamheidsdoelen.

Het internationale webinar “Beyond profit: Aligning banking and real estate with sustainability” komt op een moment waarop duurzaamheidsoverwegingen niet langer optioneel zijn, maar eerder essentieel voor bedrijven die gezond willen blijven in de toekomst. Door boeiende discussies en best practices van experts van toonaangevende banken, krijg je waardevolle inzichten voor het integreren van duurzaamheid in bankieren en vastgoedactiviteiten.

Sprekers tijdens het webinar

Als co-hosts zullen Bram Adema, Managing Director, en Nanda Verschoor, Head of International Operations bij CFP, de volgende sprekers tijdens het webinar introduceren:

  • David Willock van Lloyds Banking Group is de Managing Director ESG Finance & Structuring en geeft financiering vorm als een kracht voor het goede. Met zijn baanbrekende inzichten in duurzame bankstrategieën biedt hij een vooruitblik op de toekomst van duurzame financiering.
  • Grant Cairns van Commonwealth Bank of Australia heeft de Australische banksector naar een groter milieubewustzijn gestuwd. Grant deelt zijn unieke inzichten over het duurzaamheidslandschap in Australië en bespreekt hoe dit zich verhoudt tot ontwikkelingen in de EU.
  • James Riley van ING Bank is een visionair in duurzame financiering. Als Director of Sustainable Capital Markets, begeleidt James ons naar innovatieve oplossingen voor het financieren van duurzaamheid in vastgoed. James deelt zijn inzichten en strategieën, waarmee hij de weg effent voor groener, duurzamer vastgoed.

Belangrijke details op een rij

  • Datum: 6 juni 2024
  • Tijd: 9:00 AM – 10:30 AM (GMT + 1)

We nodigen alle professionals uit de financiële sector uit om deel te nemen aan dit unieke webinar. Je krijgt de kans om in gesprek te gaan met experts uit de industrie, vragen te stellen en mee te praten over duurzame best practices in de financiële sector.

Registreer hieronder om je plek te reserveren en verdere details te ontvangen over het webinar.

Mis deze kans niet om waardevolle inzichten te krijgen en mee te praten over een duurzame toekomst voor bankieren en vastgoed. We kijken uit naar je deelname!

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment