Green Buildings Event 2021

Op woensdag 6 oktober is het weer tijd voor het Green Buildings Event! De sprekers zijn bekend en het programma ziet er veelbelovend uit. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en bemachtig een zeer gewild kaartje voor het Green Buildings Event ‘Building Change’ in de Rijtuigenloods in Amersfoort!

Wat kun je verwachten?

Onder leiding van dagvoorzitter Twan Huys, staan onder anderen undercoveragent Marcel van de Ven, minimalist Dennis Storm, Sungevity-oprichter Roebyem Anders, Ommetje-Professor Erik Scherder en Follow This-oprichter Mark van Baal op het podium. Ze inspireren je op unieke wijze om verder te bouwen aan verandering.

 

Het programma

Welkom vanaf 12:30
Opening om 13:00 door dagvoorzitter Twan Huys

Interview met Roebyem Anders, Dennis Storm en Mark van Baal
De verduurzaming gaat te langzaam en niet ver genoeg. Twan Huys vraagt aan Mark van Baal hoe je multinationals zoals Shell een duurzame koers laat varen en bevraagt Dennis Storm over zijn minimalistische levensstijl. Roebyem Anders deelt als Chief Mission Officer haar ervaringen in de Solar-coaster.

Marcel van de Ven
Verduurzaming staat in een patstelling: iedereen wil het, maar bijna niemand gaat ver genoeg. Dit is de ideale uitdaging voor Marcel van de Ven, gespecialiseerd in onderhandelingen. Hij kan koppige mensen tot andere gedachten te brengen.

Panel: Interview met Annemarie van Doorn, Lizzy Butink, Rick Bruins en Bram Adema
Gebouwen en woningen zijn verantwoordelijk voor de grootste uitputting van grondstoffen en voor de grootste CO2-uitstoot. De panelleden zijn stuk voor stuk langer dan 10 jaar betrokken bij de verduurzaming van Nederland. De grote vraag is waarom is het hun nog niet gelukt en wat moet hiervoor veranderen? Annemarie van Doorn, Lizzy Butink, Rick Bruins en Bram Adema gaan hierover in discussie gaan onder begeleiding van Twan Huys.

Networking Break

Keuzeprogramma: Dragons’ Den
Drie winnende pitchers, die in de voorronde hebben gestreden tegen 25 andere pitchers, krijgen de kans om de innovatie van hun leven te pitchen. De jury bestaat uit Roel van de Bilt van Rabobank, Jouri Schoemaker van Pieter Pot en Annemarie van Gaal, Nederlands bekendste Dragon. Zij zullen samen met het publiek de pitches beoordelen op duurzaamheid, schaalbaarheid, innovatie, impact en rentabiliteit.

Keuzeprogramma: Workshops (op inschrijving)
Partners verzorgen diverse workshops waarin je zelf actief aan de slag kan met verduurzaming en verandering. De workshops duren 20 minuten en er kunnen gemiddeld 20 deelnemers per workshop deelnemen.
Schrijf je snel in voor de workshops, want vol = vol.

Erik Scherder
Wat gebeurt er in je brein als het geconfronteerd wordt met verandering en hoe bereik je grootschalige verandering?

Wrap-up

Networking Borrel

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment