Green Buildings Regatta 2024: schrijf je nu in!

Zeilfanaten en duurzame ondernemers: blokkeer vrijdag 6 september 2024 alvast in je agenda. Op deze datum vindt namelijk de 19e editie van de Green Buildings Regatta plaats! Zeil jij mee?

Een unieke, spannende zeilwedstrijd

Meer dan 200 deelnemers strijden om de felbegeerde bokaal: de Green Buildings Regatta biedt jouw onderneming de kans om een unieke ervaring op te doen met je team. Strijd tegen andere bedrijven tijdens een echt zeilevenement en race samen richting de finishlijn. Of jouw team nu de bokaal wint of niet, de banden tussen collega’s en/of klanten zijn aan het eind van de race absoluut versterkt!

De Green Buildings Regatta is veel meer dan alleen een zeilevenement. Het biedt tevens een netwerkmogelijkheid voor geïnteresseerden in groene gebouwen en circulariteit. Alle deelnemers houden zich namelijk bezig met het verduurzamen en het creëren van groene gebouwen. Laat je inspireren door koplopers in de industrie in een informele, enthousiaste en open setting of breid je netwerk uit met gelijkgestemden.

Twijfel je nog? Bekijk dan de officiële CFP Green Buildings Regatta 2023 aftermovie om te zien wat je mogelijk mist!

Green Buildings Regatta 2023
Enkhuizen, vrijdag 15 september 2023. 18e editie van de CFP Green Buildings Regatta.

Stel je eigen team samen

Heb je geen zeiljacht achter de hand? Geen probleem! Meedoen aan de Green Buildings Regatta 2024 kan namelijk met een eigen of een gehuurde zeiljacht. Het evenement wordt volledig verzorgd en professioneel georganiseerd. Je hebt zelf dus nergens omkijken naar en kunt je richten op het in huis halen van de felbegeerde bokaal. Dit maakt de Green Buildings Regatta ook erg geschikt om bij te wonen met klanten die interesse hebben in een evenement gericht op groene gebouwen.

Deelname aan de Green Buildings Regatta 2024 kost € 2.000 per team* (exclusief btw). Hiervoor krijg je de beschikking over ervaren wedstrijdbegeleiding, de wedstrijdbaan, een professionele wedstrijdfotograaf en een startschip. Uiteraard is het programma inclusief koffie/thee, lunch en borrel. Na afloop is er een aansluitend diner dat de perfecte gelegenheid biedt voor een mooie terugblik.

*Uitgaande van maximaal 10 personen en exclusief huur van de boot. Indicatie huur zeiljacht inclusief schipper: € 1.100 – € 1.500.

Green Buildings Regatta 2023
Het team van Signify pakte de winst tijdens de Green Buildings Regatta 2023.

Wie het eerst komt, het eerst maalt

Verzekerd zijn van een plek? Wacht dan niet te lang met inschrijven voor de Green Buildings Regatta 2024. Het aantal deelnameplekken is beperkt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Voor meer informatie neem je contact met ons op via events@cfp.nl of bel je naar 055-3555199.

Meer weten over dit event?

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment