Maak eenvoudig een routekaart CO2-neutraal richting 2030 met de nieuwe Routekaartmodule

Als je verantwoordelijk bent voor het verduurzamen van (maatschappelijk) vastgoed, wordt er de komende jaren veel van je verwacht. Hoe ga je de klimaatdoelstellingen behalen en wat wordt jouw route richting CO2-reductie in 2030? Om je hierbij te ondersteunen, hebben we een nieuwe module toegevoegd aan onze Green Buildings Tool: de Routekaartmodule.

Hoe werkt de Green Buildings Tool?

De Green Buildings Tool wordt al door veel vastgoedeigenaren gebruikt om inzicht te krijgen in de duurzaamheid van hun vastgoed. De tool geeft vervolgens inzicht in welke maatregelen genomen kunnen worden en welke impact deze maatregelen hebben op CO2-reductie en je energielabel. En met behulp van de Routekaartmodule kunnen de gewenste maatregelen vanaf nu ook eenvoudig ingepland worden in de tijd.

Creëer eenvoudig een routekaart CO2-neutraal richting 2030 met de Routekaartmodule

Door de maatregelen in te plannen in de tijd, ontstaat er een routekaart CO2-neutraal richting 2030. In één oogopslag wordt duidelijk welke investeringen er per jaar nodig zijn en wanneer jouw duurzame doelstellingen behaald worden. Uiteraard worden nieuwe ontwikkelingen, zoals de NTA 8800, hier ook automatisch in meegenomen. Zo helpt de routekaart je heel concreet om aan de wet-en regelgeving te blijven voldoen in de toekomst.

Routekaart CO2 neutraal

Een Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan (DMJOP)

Door maatregelen te koppelen aan het onderhoudsplan en de onderhoudsbegroting, ontstaat er een overzicht van de te nemen maatregelen op natuurlijke vervangingsmomenten. Daarmee creëer je een Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan (DMJOP). Door verduurzamingsmaatregelen op natuurlijke momenten te plannen, kunnen ze zo rendabel mogelijk uitgevoerd worden.

Aan de slag met de Routekaartmodule

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van de Green Buildings Tool of wil je graag gebruik maken van de nieuwe Routekaartmodule? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met een passend advies gericht op jouw situatie.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment