CFP Green Buildings verkozen tot Merin Leverancier van het jaar 2021!

Ieder jaar roept Merin aan het einde van het jaar de ‘leverancier van het jaar’ uit. Dit jaar ging deze eervolle prijs naar CFP Green Buildings! Waarom we deze prijs in ontvangst mochten nemen, beschrijft Lieke Alberts van Merin in onderstaand artikel. 

Gebouwen verduurzamen

‘CFP heeft voor Merin tientallen energielabels opgemaakt. CFP onderscheidt zich door het geven van bruikbare adviezen die goed toepasbaar zijn in de praktijk. Daarbij wordt gekeken naar goed realiseerbare maatregelen die bovendien kostentechnisch vaak het meest voordelig zijn’, licht Lieke Alders toe over de winst van CFP.

‘Bovendien kan Merin erop vertrouwen dat CFP haar werk zelfstandig en zonder hulp van derden uitvoert. Wij kunnen er altijd van op aan dat onze huurders geen overlast ondervinden van de inspectie ten behoeve van de energielabels. De huurders en onze andere partners zijn enthousiast over de presentatie van de verschillende CFP collega’s die door onze gebouwen lopen.’

“In 2021 heeft CFP enorme stappen gezet voor de Merin portefeuille door onder andere energielabel verbeteringen van 16 gebouwen, waardoor momenteel alle gebouwen aan de minimale label C verplichting voldoen.”

– Lieke Alberts, Merin

In 2023 alle kantoorgebouwen label C

‘Samen met CFP heeft Merin stappen gezet om te voldoen aan de verplichting vanuit de overheid om vóór 1 januari 2023 te voldoen aan de label C verplichting voor al haar kantoorvastgoed. En dit is al gelukt! Alle gebouwen voldoen aan de minimale label C verplichting of beter, dus ruim op tijd voor de deadline van de overheid. Hierin heeft CFP wederom een zeer nuttige rol in gespeeld’, aldus Lieke.

‘Samen met adviseurs, leveranciers en klanten creëert Merin een kwalitatieve, duurzame en moderne werkomgeving in boetiekkantoren in Nederland. Binnen de portefeuille ligt de focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn. Merin creëert kantoren waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. CFP past goed binnen deze missie en weet hier als geen ander op voort te borduren. Daarom bedankt Merin hen nogmaals voor het afgelopen jaar en kijken we uit naar een verdere groei in de samenwerking!’

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment