100ste DuurzaamheidsScan voor Vattenfall

Before Article
Logo Vattenfall

• 100ste DuurzaamheidsScan voor Vattenfall
• Scannen huidige status van gebouwen
• Businesscase voor het verduurzamen van gebouwen

100ste DuurzaamheidsScan voor Vattenfall

Vanaf 2023 moeten alle kantoorpanden minimaal energielabel C hebben. Vattenfall helpt haar klanten om deze doelstelling te behalen en stelt daarom de DuurzaamheidsScan gratis beschikbaar. CFP voerde in het kader van de uitgebreide samenwerking met Vattenfall inmiddels al de 100ste DuurzaamheidsScan uit!

Huidige energielabel en verduurzamingsmaatregelen

De DuurzaamheidsScan geeft in een oogopslag de huidige staat van uw gebouwen weer en welk energielabel daarbij hoort. Maar het gaat nog veel verder: u kunt per pand inzien welke verduurzamingsmaatregelen u kunt nemen. Inclusief de business case per pand. Hiermee wordt het verduurzamen van uw pand een stuk makkelijker.

De resultaten van de 100ste scan

De 100ste DuurzaamheidsScan is door CFP uitgevoerd voor Alliance Healthcare Nederland, een klant van Vattenfall. Vattenfall heeft Alliance Healthcare Nederland hiermee laten zien hoe zij bijna € 25.000,- per jaar kunnen besparen op hun energiekosten. Dit staat gelijk aan een CO2-besparing van bijna 100 ton CO2.

De energie scan levert ons een mooie besparing op in zowel CO2 als in energie kosten met een relatief kleine investering in tijd en geld.
– Geert van Veluwen, Senior Property, Facility & Procurement GNFR Manager bij Alliance Healthcare

Wilt u ook weten hoeveel u kunt besparen? Neem dan contact op met rwever@cfp.nl

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email