ING: Vergroening van vastgoed levert ook geld op

Before Article

ZuidasWelke invloed heeft de komende label C verplichting op vastgoedeigenaren van utiliteitsgebouwen? ING Real Estate Finance en Universiteit Maastricht deden hier onderzoek naar. Uit het onderzoek blijkt dat gebouwen met een energielabel van A-C een hogere bezettingsgraad, effectieve huuropbrengst, marktwaarde en transactieprijs per vierkante meter hebben. Verduurzamen kost dus niet alleen geld. Het levert ook geld op!

Ondersteuning met de Energierobot

ING REF biedt haar klanten ondersteuning in hun verduurzaming, bijvoorbeeld met de Energierobot. Deze wordt aan al haar klanten gratis ter beschikking gesteld. De ING Energierobot identificeert, schat en rapporteert energiebesparingsopties in gebouwen. Hiermee kan energieverspilling met zo’n 10 tot 15% gereduceerd worden in gebouwen.

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email