Winnaars Green Buildings Regatta 2023 bekend: Signify als grote winnaar uit de bus

De winnaars van hét zeilevenement van het jaar zijn bekend! Op vrijdag 15 september vond de Green Buildings Regatta plaats in Enkhuizen, waarbij Signify als grote winnaar uit de bus kwam. Smart Workplace en Sodexo sleepten de 2e en 3e plaats binnen.

Burgemeester Enkhuizen loste het startschot

Het was dit jaar weer een bijzonder spannende race, met 17 boten en zo’n 200 deelnemers die streden om de felbegeerde titel van Green Buildings Regatta-kampioen. Het startschot werd dit jaar gelost door Eduard van Zuijlen, burgemeester van Enkhuizen, die de Green Buildings Regatta met trots ontving in het pittoreske Enkhuizen.

Winddip mocht de pret niet drukken

In de ochtend hadden de teams de mogelijkheid om hun techniek te perfectioneren tijdens een oefenrace. De zon scheen, de lucht was blauw en er was voldoende wind. “We hadden even een winddip, maar gelukkig konden we toch nog een derde race varen”, aldus de wedstijdleiding.

Signify grote winnaar van Green Buildings Regatta

Na een zonnige dag op het water ontving Signify de felbegeerde Green Buildings Regatta-bokaal met hun boot genaamd ONYX. Smart Workplace volgde hen op de tweede plek met hun boot ‘Flyer’. De derde positie werd ingenomen door Sodexo, met hun boot ‘Miesje’.

Green Buildings Regatta: meer dan alleen een zeilevent

Bram Adema van CFP Green Buildings benadrukte het belang van dergelijke events om de bewustwording van duurzaamheid te vergroten en samenwerking in de sector aan te moedigen. “De Green Buildings Regatta gaat niet alleen over zeilen, maar ook over het versterken van onze gezamenlijke toewijding aan een groenere toekomst,” zei hij.


Meer weten over de Green Buildings Regatta? Bekijk hier de aftermovie en de foto’s van de dag.
Of lees hier alles over de Green Buildings Regatta.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment