Lees alles over de pitchers tijdens de CFP Innovatiedag op 9 november

Op 9 november, tijdens de CFP Innovatiedag, hebben we het genoegen om een getalenteerde groep pitchers te verwelkomen die voorop lopen in de wereld van duurzaam bouwen en groene technologie. Elke pitcher heeft een uniek en inspirerend verhaal te delen, gevuld met visionaire ideeën die de toekomst van onze sector kunnen vormgeven. Benieuwd hoe zij de grenzen verleggen en bijdragen aan een meer duurzame en innovatieve vastgoedwereld? Lees dan snel verder.

In aanloop naar de CFP Innovatiedag zullen we steeds meer pitchers hieronder uitlichten.
Ben je erbij? Schrijf je hier in voor de CFP Innovatiedag.

Milieu Service Nederland

Met de nieuwe ESG-normen wordt rapporteren steeds belangrijker. Maak daarom kennis met de MSG-Trolley, dé innovatie in afvalbeheer. Met deze trolley wegen de schoonmakers het afval per soort en per ruimte. Dit zorgt voor waardevolle inzichten, duurzamer afvalbeheer en een eerlijke kostenverdeling per huurder.
Pitcher: Mark Schrage en Dennis Ostendorf

Presol – Bluedec

Hét nieuwe prefab systeem om woningen te isoleren in één dag (desgewenst) inclusief afwerking. Het is de oplossing voor het isoleren van buitengevels aan de binnenzijde. Voornamelijk relevant bij een gebrek aan spouw, beschermd stadsgezicht en dergelijke uitdagingen. Win-win-win.
Pitcher: Toon Wassing

Solar Sedum

Solar Sedum integreert met haar Airframe groene daken volledig met zonnepanelen om zo het meeste rendement uit de ruimte op daken te halen. De missie is voor 2030 in elke straat een dak te realiseren voor de realisatie van een web van biodiversiteit en duurzaamheid.
Pitcher: Daan Zaat

biocompact

Wil je wat goeds doen voor de wereld? En plas je weleens? Mooi! Dat is dé combinatie voor waterbesparend bouwen. Wist je dat 20% van ons drinkwater wordt gebruikt om het toilet te spoelen? En dat dat heel onhygiënisch is? Dat kan dus anders, en daar vertelt Roderick Standaart je graag meer over!
Pitcher: Roderick Standaart

Rhino

Rhino biedt een dataaggregatieplatform dat realtime verbruiksgegevens voor elektriciteit, gas en water voor commercieel vastgoed verzamelt op gebouwniveau. Op portefeuilleniveau normaliseren en centraliseren ze alle gegevens voor rapportage. Met andere woorden: zij leveren de gegevens voor de E in ESG.
Pitcher: Xander van Baarsen

Lumon

Verbeterde isolatie én grotere woonruimte dankzij één simpel renovatieconcept. Dankzij balkonglas wordt het loggiabalkon een groene oase. De winterzon verwarmt natuurlijk, en in de zomer schuif je het glas opzij voor een open buitenruimte. Duurzaam en efficiënt!
Pitcher: Maurits Honée

Rable

“Meer dan 52% van de daken zijn te zwak voor zonne-installaties” aldus een RVO rapport uit 2021. Een probleem dat concreet en economisch is opgelost door het zelfdragende PV montage systeem van RABLE. Kom luisteren hoe je met dit Delftse bedrijf (zeer) zwakke daken zonder renovatie tot zonne-energie centrale maakt.
Pitcher: Erik Valks

RGS+

RGS+ is een cloudapplicatie die het mogelijk maakt om volledige plannen uit te werken, van complexstrategie tot inspectie en het maken van verschillende (verduurzaming)scenario’s met vergelijk. Simpel, overzichtelijk en toegankelijk in 1 systeem.
Pitcher: Brian Bergman

TI-Green

Zeg hallo tegen een slimme, efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing waarmee je in slechts een halve dag volledig gasloos kunt worden. Deze geavanceerde inductietechnologie kan hoge temperaturen bereiken, waardoor de unit goed met bestaande radiatoren werkt, vanuit een zeer kleine boiler.
Pitcher: Cas Goenee

FlexoWatts

FlexoWatts is een open en end-to-end energiemanagement oplossing voor partijen die moderne energievoorzieningen installeren en beheren voor hun klanten. Door coördinatie van de energie infrastructuur van bedrijven helpt FlexoWatts urgente problemen oplossen zoals het verminderen van de CO2-voetafdruk.
Pitcher: Michiel Alkemade

Unica Foundation

Unica Foundation realiseert technisch ontwikkelingswerp in Nepal. Het ontwikkelingswerk is op zichzelf niet innovatief. Maar volgens Edwin Koers zit het innovatieve hem in de uitvoering van de projecten. Edwin: “Wat we willen bereiken, is een optelsom van 1+1 = 3. En daarvoor moet je innovatief denken.”
Pitcher: Edwin Koers

Eevery

Eevery is het duurzaamheids- en verbeterplatform voor het MKB. Een praktische, begrijpelijke oplossing voor ondernemers om te verduurzamen. Meet, verbeter en communiceer de duurzaamheid van uw bedrijf. Ontvang heldere communicatiemiddelen en laagdrempelige verbetersuggesties die afgestemd zijn op internationale wet- en regelgeving (CSRD, GRI, EU Taxonomie).

Fagerhult

Duurzaamheid in verlichting. Ik gebruik toch al LED……. of is er toch nog meer te halen? Het begint met weten wat de impact is van je product.
Pitcher: Gerard-Jan Van Bruinessen

Oyster Heaven

Oyster reefs play a key role in the ecosystem, managing nitrogen, storing carbon and filtering water. But globally, 85% are gone. The Mother Reef is a sustainable and scalable substrate for oyster regeneration to support oysters as they grow into fully formed self-sustaining reefs so that we can benefit from their ecosystem services again. Pitcher: George Birch

IBIS PowerNest

IBIS Power is een prijswinnend bedrijf dat échte impact maakt in de energietransitie. Dat doen ze met gepatenteerde oplossingen die de kracht van wind en zon combineren, zoals PowerNEST: windturbines in een aerodynamisch geoptimaliseerd nest van zonnepanelen – een oplossing die al op een aantal hoge gebouwen in Nederland te bewonderen is. Pitcher: Jan Gijsbers. 

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment