De CFP innovatiedag: dit kun je verwachten

Op donderdagmiddag 9 maart 2023 zal voor de 20e keer de CFP innovatiedag plaatsvinden. Tijdens deze leerzame middag worden de nieuwste innovaties gepitcht; van circulaire sensoren tot aan toxiciteit van bouwmaterialen en hybride oplossingen voor leegstand in kantoren.

Je bent van harte welkom om tijdens deze middag inspiratie op te doen, je kennis te verreiken én je netwerk uit te breiden. Het publiek is divers: naast concullega’s zijn onder andere beslissers, beheerders en gebruikers in zakelijk en particulier vastgoed aanwezig uit verschillende sectoren.

Benieuwd wat je kunt verwachten? Op deze dag ontdek je bijvoorbeeld de voordelen van slimme wandverwarming, waarmee je niet alleen energie bespaart, maar ook het comfort in woningen flink verhoogt. Of luister naar Robert Koloos van Circ Energy die vertelt over het vooruitstrevende BioGas: duurzaam gas dat wordt geproduceerd met voedselresten van gebouwgebruikers. Ook nieuwe manieren van bouwen krijgen een podium. Zo kun je bijvoorbeeld van alles te weten komen over circulaire woningen die drijven op het water.

Ben je er ook bij?

Datum: donderdag 9 maart 2023
Locatie: CFP kantoor, Onderwal 16, Naarden
Dresscode:
casual

Programma
13.00 uur Ontvangst/welkomstwoord met koffie en thee
13:30 uur Parallelsessie deel I
15:00 uur Pauze – tijd om te netwerken
15:30 uur Parallelsessie deel II
17:00 uur Afsluiting/ samenvatting van de sessies
17:15 uur Wrap up en informele borrel

Benieuwd hoe de vorige editie eruit zag? Bekijk de terugblik op de Innovatiedag van 2022.

Kies je segment