De events van CFP Green Buildings

CFP Green Buildings organiseert regelmatig events om verduurzaming te versnellen. Of het nu het samenbrengen van kennis is tijdens een event, pitchen voor een innovatie, of een inspiratieboost tijdens een heuse zeilrace: zet deze events alvast in je agenda!

Aankomende events

Cannes, France

12-15 maart 2024: MIPIM – The Global Urban Festival
– Cannes, Frankrijk
Ontmoet ons op dit internationale vastgoedevent, waar de meest invloedrijke spelers uit de internationale vastgoedindustrie zich zullen verzamelen. Benieuwd om een live-demo van de Green Buildings Tool te krijgen? Neem dan contact met ons op.

11 april 2024: Green Buildings Event – Utrecht
Dit is een van de CFP events die je niet mag missen! De energietransitie versnellen, radicale innovaties een duw in de rug geven en écht in beweging komen. Dat is de insteek van het Green Buildings Event. De volgende editie vindt plaats op donderdag 11 april 2024 en meer info over het programma volgt binnenkort!
> Alles over het Green Buildings Event

6 september: Green Buildings Regatta – Enkhuizen
De Green Buildings Regatta is dé plek waar passie en duurzaamheid samenkomen. Hier kun je jouw liefde voor groene gebouwen combineren met een onvergetelijke zeilervaring. Of je nu een ervaren zeiler bent of gewoon wilt genieten van de opwinding op het water: 
Ga de uitdaging aan en schrijf je in!

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment