Doe mee en deel je best practice tijdens het Green Buildings Event 2024! 

We nodigen jou uit om deel uit te maken van het komende Green Buildings Event op 11 april 2024. Het event draait om het delen van kennis, inspiratie en successen. Het thema dit jaar luidt: Duurzaam in één dag, waarin we de ruim 400 bezoekers naar huis willen sturen met 50 best practices als inspiratie om zelf ook meer stappen te zetten voor verduurzaming.

Wil je jouw best practice, strategie of geheim voor succes delen met een enthousiast publiek van gelijkgestemde professionals? Dan is dit je kans om in de schijnwerpers te staan en anderen te inspireren met jouw verhaal tijdens het Green Buildings Event.

Wat kun je verwachten? 

  • Een podium om je verhaal te vertellen: Deel jouw unieke traject naar succes tijdens een pitch van zo’n 5 – 10 minuten en laat anderen leren van jouw ervaringen en inzichten. 
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet andere experts, ondernemers en innovators in jouw vakgebied. Bouw waardevolle relaties op en wissel ideeën uit die de toekomst kunnen vormgeven. 
  • Exposure en erkenning: Word erkend als een thought leader op het gebied van duurzaam vastgoed. Jouw presentatie wordt niet alleen gehoord door het aanwezige publiek, maar kan ook online worden gedeeld voor een bredere impact. 

Deel je succes op het Green Buildings Event

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde sprekers met uiteenlopende achtergronden en expertisegebieden, die hun best practice willen delen op het gebied van duurzaamheid. Of je nu een ondernemer bent die zijn duurzame bedrijf van de grond heeft gekregen, een professional die grote portefeuilles beheerd, of een visionair met duurzame innovatieve ideeën, we willen graag jouw verhaal horen! 

Meld je nu aan en bemachtig een plek op het podium

Meld je best practice vandaag nog aan en neem deel aan een onvergetelijk evenement vol inspiratie, tips en tricks. Samen kunnen we de energietransitie versnellen! 

Datum: 11 april 2024  
Tijd: vanaf 13:00 
Locatie: Hoofdkantoor Rabobank in Utrecht 

Aarzel niet – jouw verhaal heeft de kracht om anderen te transformeren. Laten we samen een impact creëren die blijvend is! 

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment