Rabobank zet E-learning in voor verduurzaming vastgoed

Before Article
  • Verbeteren energielabels van alle objecttypen naar een minimale standaard
  • Klanten en medewerkers zelf kennis laten opdoen over verduurzaming gebouwen
  • Inzichten bieden op gebied van beleid, wetgeving, subsidies en maatregelen

Minimaal energielabel C

Rabobank streeft naar een groene vastgoedportefeuille. De bank heeft onder andere als doel om al in 2021 alle kantoorpanden van minimaal energielabel C te voorzien. Hiermee lopen zij voor op de wetgeving, waarin staat dat deze verplichting vanaf 2023 geldt.

E-learning

We hebben Rabobank ondersteund bij het implementeren van een E-learningtraject in de organisatie. Het doel hiervan is om klanten en medewerkers te helpen verduurzaming in gang te zetten. De E-learning omvat diverse modules, die zowel ingaan op het beleid van de Rabobank als de wetgeving, subsidies en enkele praktische maatregelen. De E-learning biedt de mogelijkheid om zelf, snel en op elk gewenst moment kennis te genereren over het verduurzamen van gebouwen.

De toegevoegde waarde van raboduurzaamvastgoed.nl en de e-learning voor onze klanten en accountmanagers is evident. We hebben een continue en open dialoog met CFP over hoe de tool gebruikt wordt en wat we samen nog meer kunnen oppakken. De manier waarop CFP onze tips en tops over de tooling oppakt vinden we super. We ervaren dit echt als een partnerschap!

– Anke Verhagen, Rabobank

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email