Voorronde geopend: Pitch je idee voor een volle zaal tijdens het Green Buildings Event 2021

Before Article

Het is weer tijd voor het Green Buildings Event! Op woensdag 6 oktober staan er een aantal inspirerende sprekers op het podium en jij kunt er daar één van zijn: er staat namelijk weer een zinderende Dragons’ Den op het programma. Durf jij jouw duurzame innovatie live te pitchen voor een volle zaal?

Doe mee aan de voorronde op woensdag 8 september

Dit jaar pakken we het anders aan dan andere jaren. Waar voorheen tientallen pitchers hun innovaties ten tonelen brachten, is er dit jaar alleen plaats voor de allerbeste pitches op het podium. Daarom houden we op woensdag 8 september een voorronde, waarbij je jouw innovatie mag pitchen voor de duurzaamheidsexperts van CFP.

Bemachtig een plek op het podium tijdens het Green Buildings Event

Weet je jouw idee goed over te brengen en behoort jouw pitch tot de besten? Dan deel jij je innovatie binnenkort live voor een volle zaal, tijdens ons jaarlijkse Green Buildings Event op woensdag 6 oktober in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Pak deze unieke kans en schrijf je hieronder in voor de voorronde.

Schrijf je in voor de voorronde

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email