Pitch uw innovatie tijdens het CFP Green Buildings Event

Before Article

Pitch uw innovatie

Heeft u een innovatie op het gebied van verduurzaming van gebouwen? Kom dan pitchen op de ABN AMRO Innovation Challenge, tijdens het CFP Green Buildings Event. Het event zal gehouden worden op donderdagmiddag 12 september in congrescentrum Spant! in Bussum.

Waarom pitchen?

Tijdens de ABN AMRO Innovation Challenge heeft u de unieke kans om uw innovatie te pitchen aan ca. 500 tot 700 bezoekers. Gedurende het event zullen 40 pitchers aan bod komen. De beste drie tot vijf pitches krijgen de mogelijkheid om op het hoofdpodium een finale pitch te houden voor een Dragons Den. De winnaar wordt beloond met een gave prijs welke beschikbaar wordt gesteld door de hoofdsponsor.

Als pitcher zijn er geen kosten aan het event verbonden. Daarnaast krijgt u 2 toegangskaarten voor het event.

Aanmelden als pitcher

Er wordt een podium gecreëerd voor de nieuwste, beste en meest inspirerende ideeën en innovaties op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving en de bijbehorende organisaties. Veel briljante innovaties werden al in de praktijk gebracht na voorgaande congressen.

– Sander van den Berg, CFP Green Buildings

Het programma: De wereld in 2030

Het programma bestaat uit enkele vooraanstaande sprekers die hun visie geven op innovatie, de circulaire economie en circulaire gebouwen. Het thema van dit jaar is: De wereld in 2030, waarbij we vandaag starten en eindigen in de toekomst. Er gebeurt veel op het gebied van verduurzaming op dit moment. Maar wat voor ontwikkelingen komen er nog aan? Wat hebben we al bereikt? Wat zijn de nieuwste innovaties? Waarom moeten we überhaupt verduurzamen? Deze vragen worden beantwoord tijdens het Green Buildings Event 2019. Naast het programma is er een informatieboulevard en een borrel met uitgebreide netwerkmogelijkheden.

Goed om te weten

Wanneer u voorgaande jaren al eerder tijdens één van onze CFP Innovatiedagen of het CFP Green Buildings congres heeft gepitcht, vragen we u om alleen de nieuwe innovaties te presenteren. Indien het product of de dienst volgens CFP niet innovatief genoeg is of het idee al te vaak als pitch is aangemeld dan behouden we ons het recht voor om uw pitch uit te sluiten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sander van den Berg via svdberg@cfp.nl. Meer informatie over de pitch mogelijkheden ontvangt u na aanmelding in aanloop naar het event.