Save the date: Duurzaam Gebouwd Congres op 3 november

Op 3 november organiseren we samen met Duurzaam Gebouwd het congres ‘Samen naar klimaatneutraal in 2030’ in Zwolle. Onder leiding van dagvoorzitter Norbert Schotte laten gemeenten en bedrijven tijdens dit interactieve congres zien hoe ze aan de slag zijn met verduurzamen. Laat je tijdens keynotes inspireren op het gebied van circulariteit en klimaatneutraliteit of ga tijdens de diverse workshops zelf concreet aan de slag met verduurzaming.

Gemeenten op weg naar klimaatneutraal

Het Duurzaam Gebouwd Congres laat zien hoe verschillende gemeenten aan de slag zijn met verduurzamingsopgaven, onder andere op het vlak van het toekomstbestendig maken van sportaccommodaties, zorginstellingen en woningen. Je krijgt de ins en outs te horen over hoe de diversiteit aan opgaves worden ingevuld en gaat zelf aan de slag om de doelstellingen versneld dichterbij te brengen.

sport nl groen

Gemeenten laten zien hoe ze aan de slag zijn met de opgave om klimaatneutraal te worden en belichten daarbij verschillende thema’s. Daarbij laten ze zien hoe ze online tools zoals de Green Buildings Tool en Sport NL Groen gebruiken voor het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed. Verder laten ze zien hoe hun routekaart er de komende jaren uitziet, hoe ze voor draagvlak onder bewoners en bedrijven zorgen en op welke gebieden ze zich eerst richten.

Bedrijven focussen op integrale aanpak voor verduurzaming

Circulariteit en klimaatneutraliteit kunnen elkaar versterken en kun je eigenlijk niet meer los van elkaar zien. Ze moeten als gezamenlijke opgave worden beetgepakt. Tijdens verschillende keynotes en workshops geven diverse bedrijven en sprekers mooie voorbeelden en concrete handvaten om integraal aan de slag te gaan met verduurzaming. “We staren ons niet blind op energieneutraliteit, maar gaan samen voor een integrale aanpak”, aldus één van de sprekers.

Save the date: 3 november 2022

Ben jij verantwoordelijk voor de verduurzaming van gebouwen binnen je bedrijf of gemeente? Zet 3 november dan alvast in je agenda. Binnenkort maken we het programma en de eerste sprekers bekend op onze website en lees je meer over het bestellen van kaarten.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment