Pien ter Beek genomineerd voor Duurzame 50: Stem nu! 

Collega Pien ter Beek is genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame 50! Pien zet zich al jaren in om vastgoed in binnen- en buitenland te verduurzamen en ze verdient natuurlijk een plek in de Duurzame 50. Waarom jij zou moeten stemmen op Pien voor de Duurzame 50 verkiezing? Dat vertellen we je graag! 

  1. Leiderschap in duurzaamheid: Pien is een echte koploper in duurzaamheid. Binnen CFP Green Buildings is ze als consultant de drijvende kracht achter het MVO-team en deelt ze haar kennis intern met collega’s, maar ook extern op diverse events en online. Zo gaf ze onlangs een rondleiding in het WPC; het meest duurzame World Port Center ter wereld. 
    Ze werkt samen met verschillende belanghebbenden, waaronder overheden, bedrijven en non-profitorganisaties, om duurzaamheidsdoelen te bereiken en synergieën te creëren voor een groenere toekomst. 
  1. Concrete resultaten: Pien heeft talloze succesvolle BREEAM- en WELL-certificeringen behaald voor verschillende vastgoedinvesteerders, zoals Merin en Base Investments. Ook inspireert ze overheden, financierders en vastgoedeigenaren met haar advies om vastgoed verder te verduurzamen. 
  1. Duurzaamheid : Pien is niet alleen professioneel aanjager van duurzaamheidsinitiatieven. Ook privé motiveert ze velen tot het nemen van duurzamere keuzes. Een voorbeeld hiervan is de website Sustainaway, waarbij ze duurzame reizen promoot, samen met haar partner. 
Pien ter Beek - Duurzame 50

Wat ons betreft verdient Pien een titel in de ABN AMRO Duurzame 50 vanwege haar toewijding aan duurzaamheid, haar bewezen resultaten, leiderschap en vermogen om anderen te inspireren om zich in te zetten voor een duurzame samenleving. Stem je mee?

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment