MVO Nederland benoemt Bram Adema tot lid van de Raad van Toezicht

MVO Nederland benoemt Bram Adema tot lid van de Raad van Toezicht. Dit toezichthoudende orgaan van MVO Nederland bestaat uit zes leden. Bram Adema volgt met deze benoeming Anne-Marie Rakhorst op.

MVO Nederland

MVO Nederland is een netwerk van partners dat samen innoveert om een toekomstbestendige economie te bereiken. MVO Nederland helpt ondernemers hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Dit doen ze onder andere door innovatie met onverwachte samenwerkingen mogelijk te maken en door via belangenbehartiging bij overheden en financiers de juiste condities te creëren. In Nederland én Europa.

Bram Adema: “Met CFP Green Buildings zetten we ons in voor de verduurzaming van gebouwen in Nederland. Het verminderen van CO2-uitstoot en circulariteit spelen daarbij een grote rol. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring de komende tijd in te zetten als toezichthouder van MVO Nederland en daarmee bij te dragen aan het versnellen van de transitie naar een nieuwe economie.”

Meer over Bram Adema

Je hoort het Bram vaak zeggen: ‘De verduurzaming van vastgoed gaat niet snel genoeg en niet ver genoeg!’ Als directeur van CFP Green Buildings zet Bram zich dagelijks in om hier verandering in te brengen. Met behulp van online tools en consultants hielp Bram inmiddels al meer dan 400.000 gebouwen verduurzamen. Maar daar houdt het niet op. Zo bedacht hij een manier om circulariteit in gebouwen meetbaar te maken, maakt hij verduurzaming kinderlijk eenvoudig en betaalbaar met behulp van quickscans en duurzame routekaarten en is hij initiatiefnemer van diverse projecten om scholen, gemeenten en de sportsector in Nederland te verduurzamen.
Daarnaast organiseert Bram regelmatig events, waaronder de CFP Innovatiedag waarbij duurzame innovaties een podium krijgen, workshops en webinars samen met o.a. Erik Scherder over het belang van gezondheid in gebouwen en het Green Buildings Event, waarbij hij alle spelers uit de gebouwde omgeving samenbrengt en aanzet om de verduurzaming van de bouwsector te versnellen.

Wil jij ook deel uit maken van het team van CFP Green Buildings? Bekijk dan hier onze vacatures.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment