Alles wat je moet weten over het Duurzaam Gebouwd Congres op 3 november

Ben jij verantwoordelijk voor de verduurzaming van gebouwen binnen je bedrijf of gemeente? Zet 3 november dan alvast in je agenda, want dan organiseren we samen met Duurzaam Gebouwd en Sport NL Groen het congres ‘Samen naar klimaatneutraal in 2030’ in Zwolle. En als hoofdsponsor mogen wij een aantal kaarten gratis weggeven. Ben jij erbij?

Het programma

Onder leiding van dagvoorzitter Norbert Schotte laten gemeenten en bedrijven tijdens dit interactieve congres zien hoe ze aan de slag zijn met verduurzamen. Laat je tijdens keynotes inspireren op het gebied van circulariteit en klimaatneutraliteit of ga tijdens de diverse workshops zelf concreet aan de slag met verduurzaming. Lees hieronder meer over de verschillende keynotes en workshops van CFP, of bekijk het gehele programma op de website van Duurzaam Gebouwd.

Keynote: Sport Fryslân i.s.m. CFP Green Buildings

Maatschappelijk vastgoed vertegenwoordigt een derde van alle gebouwen in Nederland en is daarmee een belangrijke factor voor duurzaamheid. Sportaccommodaties, overheidsgebouwen, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen zijn op grote schaal verduurzaamd door CFP Green Buildings. Met de slimme tools die CFP ontwikkeld heeft wordt verduurzamen haalbaar en rendabel. Anne Jochum de Vries van Sport Fryslân en Limore Noach van CFP Green Buildings laten zien hoe sportlocaties in de gehele provincie Friesland momenteel verduurzaamd worden. Gemak, betaalbaarheid en schaalbaarheid staan hierbij centraal.

Workshop: Schaalbaarheid als oplossing voor verduurzamen vastgoed

De missie van CFP Green Buildings is zoveel mogelijk gebouwen ter wereld te verduurzamen. Door gebruik te maken van Artificial Intelligence (AI) is CFP in staat om inmiddels al voor meer dan 400.000 gebouwen per jaar in Nederland inzicht te geven in het verduurzamingspotentieel van vastgoed, inclusief een interessante business case. Simone Tabor, binnen CFP betrokken bij zowel de on-site verduurzamingstrajecten als de online omgeving, laat in een interactieve sessie zien hoe dit werkt en hoe het vooral ook gemeentes en overheidsinstellingen inzicht en overzicht geeft. Voor nu, maar ook door inzicht in de vorm van een routekaart te geven voor de komende jaren, zowel op portfolio- als op gebouwniveau. Simone gaat graag met je in gesprek over de voordelen hiervan voor jouw organisatie.

Workshop: Aan de slag met het verduurzamen van sportaccommodaties

Hoe kun je energie besparen en hoe ga je concreet aan de slag met het verduurzamen van sportlocaties binnen jouw regio? In deze workshop ga je met behulp van Sport NL Groen actief aan de slag met je eigen portfolio. Je ontdekt waar jouw verduurzamingskansen liggen en met welke maatregelen je als eerste aan de slag kunt gaan om rendabel te verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, isolatie en zonnepanelen. Indien gewenst kun je ook aan de slag met een dummy-account.

*Belangrijk: Losse inschrijving vooraf is voor deze workshop noodzakelijk.

Gratis kaarten via CFP Green Buildings

Wil je erbij zijn op 3 november? Als hoofdsponsor mogen wij een aantal kaarten gratis weggeven. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@cfp.nl voor een persoonlijke kortingscode of klik op onderstaande knop. Inschrijven gaat via de website van Duurzaam Gebouwd.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment