CFP Green Buildings behaalt EcoVadis certificaat zilver  

CFP Green Buildings heeft de EcoVadis certificering Zilver gekregen. Met deze onafhankelijke duurzaamheidsbeoordeling behoort CFP Green Buildings tot de 30% best beoordeelde bedrijven. In totaal beoordeelt EcoVadis meer dan 100.000 organisaties uit 110 landen en 150 bedrijfstakken.  

Zilver voor CFP  

“We zijn trots op onze Zilveren medaille van EcoVadis. Dit is een bewijs van onze toewijding aan duurzaamheid in de breedste zin van het woord, waarbij we niet alleen dagelijks streven naar maximale impact bij onze klanten wereldwijd, maar ook eigen duurzame bedrijfsvoering hoge prioriteit geven. EcoVadis heeft CFP aan een onafhankelijke check onderworpen en vormt een mooie nulmeting om continue te blijven verbeteren”, aldus Nanda Verschoor, Head of International Operations.  

Over EcoVadis

EcoVadis is een internationaal onafhankelijk bureau dat de duurzaamheidsprestaties van bedrijven beoordeelt op het gebied van milieu, goede arbeidsomstandigheden, duurzaam inkopen en eerlijk zakendoen. De methodiek is gebaseerd op internationale duurzaamheidsnormen, waaronder het Global Reporting Initiative, het United Nations Global Compact en de ISO 26000, die meer dan 200 bestedingscategorieën en meer dan 175+ landen omvatten. Via haar platform maakt EcoVadis de duurzame prestaties inzichtelijk waardoor leveranciers die duurzaam leveren en ondernemingen die duurzaam willen inkopen elkaar kunnen vinden.   

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment