Klanten van ING REF worden CO2-neutraal door investering CFP in Vastgoedbos

Before Article

tekenmoment ING - CFPDe gebouwen van klanten van ING Real Estate Finance worden CO2-neutraal door de investering van CFP in het Vastgoedbos. Vanaf nu levert CFP Green Buildings niet alleen duurzaamheidsscans, maar worden de klanten van ING REF ook nog eens CO2-neutraal. Tijdens de Provada werd deze samenwerking bekrachtigd door Hein Wegdam van ING REF en Bram Adema van CFP.

Het Vastgoedbos

Het Vastgoedbos is een initiatief van ING REF en Trees for all waarbij bomen worden gepland op verschillende plekken in zowel Nederland als Bolivia. Door de investering van CFP in het Vastgoedbos wordt de CO2-uitstoot van ING REF-klanten voortaan volledig gecompenseerd, waardoor ze CO2-neutraal worden.
Wil je meer weten over het vastgoedbos? Kijk dan op de website van ING.

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email