Nieuwe dienstverlening op afstand en online

Before Article

EnergiescanEnergieadvies op afstand: veilig, efficiënt en kostenbesparend

CFP heeft een aantal veranderingen doorgevoerd om goed aan te sluiten op de nieuwe werkelijkheid. Hopelijk tijdelijk, maar mogelijk voor langere duur. CFPers gaan zelf minder reizen en onze klanten zullen veel thuis of op afstand werken. Dat betekent dat wij onze dienstverlening nog verder online hebben gemaakt.

Vanaf nu kan een energiescan, verspillingsanalyse en een (indicatief) energie label worden afgegeven zónder dat we in uw pand hoeven te zijn. Gegevens kunnen via online bronnen worden opgevraagd, digitaal worden ingezien of eenvoudig door u worden aangeleverd. CFP beschikt over een grote database met kenmerken van ruim 300.000 gebouwen en heeft de afgelopen 5 jaar online tooling hiervoor ontwikkeld. Het geven van advies op afstand is dan ook een logische volgende stap.