13 september: Green Buildings Congres Innovation Challenge

Before Article

Duik met ons in een wereld van innovatie en geniet van een unieke blik in de toekomst. Dit jaar zal het CFP Green Buildings Congres plaatsvinden op 13 september in Het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Er komen wederom bekende key-note sprekers die een vernieuwde kijk geven op verduurzaming, ondernemen binnen een circulaire en inclusieve economie. Centraal staan de 40 startups die tijdens de Innovation Challenge de nieuwste concepten, producten en ideeën met betrekking tot duurzaamheid zullen pitchen. 

Het CFP Green Buildings Congres

Het CFP Green Buildings Congres zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 13 september 2018 in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Daarbij wordt zoals ieder jaar ook de Innovation Challenge georganiseerd. Tijdens het congres zullen niet alleen een bekende sprekers hun visie op circulariteit en duurzaamheid geven, maar worden ook 40 state-of-the art concepten, producten en ideeën gepresenteerd die concreet bijdragen aan het verduurzamen van gebouwen. De beste pitch wordt bekroond met de Innovation Challenge Award 2018.

Aanmelden bezoeker

Aanmelden pitcher


Sprekers

Aukje Kuypers 
Als zakenvrouw van het jaar mag Aukje Kuypers niet ontbreken op het Green Buildings Congres. Aukje is algemeen directeur van Kuijpers en focust zich in deze rol erg op toekomstbestendig ondernemen.

Katja Schuurman 
Katja Schuurman kennen we als veelzijdige actrice en presentatrice. Maar Katja is ook nauw verbonden aan het thema van dit jaar ‘We are the World’ en de Innovation Challenge. Met haar stichting Return to Sender zet zij zich in voor deze twee onderwerpen. Met Return to Sender stimuleert Katja eerlijk ondernemerschap voor de allerarmsten. Hiermee ontstaat duurzame handel waarmee nu al meer dan 1,5 miljoen producten zijn verkocht en meer dan 7.000 banen wereldwijd zijn gecreëerd!

Ruud Veltenaar 
Als futuroloog, filosoof en TedX spreker neemt Ruud Veltenaar ons mee in zijn ‘inspiriment’. Trends en ontwikkelingen van vandaag zullen met een goede dosis humor aan de orde komen. Ruud Veltenaar zal hierbij ook stilstaan bij de impact van deze ontwikkelingen op ons leven, werk, welvaart en welzijn. Inspiratie, verwondering en bewustzijn gegarandeerd!

Ezekiel Ole Katato 
Als Masai leider in Kenia ervaart Ezekiel Katato als geen ander de gevolgen van klimaatverandering. Door de droogte zijn hij en zijn stam 700 kilometer naar het noorden van Kenia gelopen, in de hoop om daar het vee te eten te kunnen geven. Maar de regen bleef uit. Daarnaast is Ezekiel niet alleen Masai-leider maar ook spiritueel leider. Hij organiseert samen met MasterPeace Nederland tochten in Kenia om mensen te inspireren, stil te laten staan bij het leven, vertrouwen te geven en samen te werken aan vrede.

‘ABN AMRO Innovation Challenge’

Na het grote succes van vorig jaar organiseert CFP wederom de ABN AMRO Innovation Challenge tijdens het CFP Green Buildings Congres. 40 startups en gerenommeerde partijen laten met een pitch zien hoe met de nieuwste, beste en meest inspirerende ideeën en innovaties de bestaande bouw in Nederland verduurzaamd kan en moet worden. De beste drie pitches krijgen de mogelijkheid om op het hoofdpodium een final pitch te houden voor een Dragons Den én voor een publiek van meer dan 300 gebouweigenaren en eindbeslissers uit de real estate, facility management en techniek. Hiermee maken ze kans op de Innovation Challenge Award 2018, de prijs van €5.000,-, een maatpak én lederen tas!

Programma

Opening met Mark van Rijt & Bram Adema 
Om 12.30 uur
Ruud Veltenaar
Dé futuroloog van vandaag
Katja Schuurman
TV-personality & Social Entrepreneur
40 Start-ups & Innovaties 
De nieuwste ideeën om direct met verduurzaming te beginnen 
Ezekiel Ole Katato 
Spiritueel Masai leider
Aukje Kuypers
Zakenvrouw van het jaar 
Feestelijke Award Uitreiking
Met een borrel rond 17.30 uur

Bekijk hieronder de aftermovie van het Green Buildings congres 2017


Aanmelden bezoeker

Aanmelden pitcher


Thema

We are the World! Door circulariteit, energielabels, smart technology, algoritmen en Bitcoins vergeten we soms waar het om gaat: gelukkige, gezonde en veilige mensen. Onze sprekers zullen je meenemen in dit vraagstuk. Daarna proberen 40 start-ups je te verleiden om gezonder, gelukkiger en veiliger te worden met hun oplossing voor een betere wereld. We are the World.

Partners van dit jaar zijn:

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Marleen de Vries (mdvries@cfp.nl) (055- 355 51 99) of Mark Derksen (mderksen@cfp.nl).

 

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email