KATE Innovations integreert DuPa 2.0 in taxatiesoftware in samenwerking met CFP Green Buildings

KATE Innovations heeft per 15 februari 2024 de DuPa Module van CFP Green Buildings in haar taxatiesoftware geïntegreerd. Hierdoor zijn taxateurs een stuk minder tijd kwijt met het vullen van de Duurzaamheidsparagraaf 2.0 (DuPa 2.0). KATE Innovations brengt het vullen en interpreteren van de DuPa 2.0 met deze automatisering terug van 3 uur naar drie kwartier.

DuPa Module in software KATE Innovations

De expertise van CFP op het gebied van duurzaamheidsanalyse maakt het mogelijk om gedetailleerde inzichten te bieden in duurzaamheidsprestaties van gebouwen met behulp van online tools. Door de Duurzaamheidsparagraaf Module (DuPa Module) te integreren in de taxatiesoftware van KATE Innovations, kunnen taxateurs hun klanten voorzien van uitgebreide rapporten die niet alleen de financiële waarde van vastgoed weerspiegelen, maar ook de duurzaamheidsprestaties ervan. Ook worden mogelijke investeringen om een beter energielabel te behalen inzichtelijk gemaakt.

Grootste duurzaamheidsdatabase van Nederland

Door de samenwerking van KATE Innovations en CFP krijgen taxateurs direct toegang tot de grootste duurzaamheidsdatabase van Nederland: meer dan 3.500.000 gebouwen zijn door CFP gecategoriseerd met verschillende duurzaamheidsparameters. Dit maakt CFP de partij met de hoogste kwaliteit duurzaamheidsdata.

KATE Innovations integreert DuPa 2.0 in taxatiesoftware in samenwerking met CFP Green Buildings

Nieuwe standaard in taxatiesoftware

Erik Schlooz, CEO van KATE Innovations: “CFP is al jaren de digitale marktstandaard voor financiële dienstverleners, vastgoedeigenaren en taxateurs als het gaat om duurzaamheidsdata. Door onze krachten te bundelen, kunnen we 70% van de DuPa 2.0 geautomatiseerd beschikbaar stellen. CFP biedt op dat gebied de hoogste kwaliteit data op de meest efficiënte manier. Met deze strategische samenwerking bundelen we de krachten om een nieuwe standaard neer te zetten in taxatiesoftware.”
Bram Adema, CEO van CFP Green Buildings: “Wij zijn verheugd om samen te werken met KATE. Door onze expertise op het gebied van duurzaamheidsdata te combineren met de expertise van KATE op het gebied van taxatiesoftware, kunnen we taxateurs voorzien van de meest uitgebreide en nauwkeurige informatie. Hiermee kunnen ze beter geïnformeerde beslissingen nemen voor hun klanten en het verschil gaan maken.


Over KATE Innovations

KATE Innovations richt zich op het aanbieden van hoogwaardige taxatiesoftware die specifiek is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van taxateurs. De software stelt taxateurs in staat om administratieve taken te automatiseren, waardoor ze efficiënt kunnen werken.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment