Heel NL Groen

Gebruik onze online tool voor het verduurzamen van sportclubs, onderwijsgebouwen, zorginstellingen en maatschappelijk vastgoed. Je regelt alle groene producten, subsidies, leningen en energie met slechts een paar klikken.

Heel NL Groen

De online tool Heel NL Groen kan ingezet worden voor alle type gebouwen. In Heel NL Groen vinden alle gebouwgebruikers een manier om te verduurzamen. Niet alleen advies, maar ook service tot en met het bestellen van duurzame maatregelen. Misschien is nog niet iedereen zo ver, maar over 10 jaar zal e-commerce de norm zijn. Met de eerste uitrol van NL Groen voor de Nederlandse sportaccommodaties doen NOC*NSF, VWS, 30.000 sportaccommodaties en 70 sportbonden ervaring op met digitale end-to-end service. Hiermee wordt niet alleen de sport verduurzaamd, maar ook duurzame e-commerce voor de toekomst ontwikkeld. Ook maken we platforms voor de financiële sector, de zorg en de overheid.

De voordelen
Alle groene producten, subsidies en leningen op één plek
Met subsidies vaak al na 1 jaar kasstroom positief
In 3 stappen een volledige business case voor verduurzaming

We work together with

Laagdrempelig verduurzamen in iedere sector

We zetten in op schaalbare en toegankelijke verduurzaming. Om de energietransitie te laten slagen, moet iedereen namelijk kunnen verduurzamen. Dankzij online tools en platforms kun je verduurzaming eenvoudig en kostenefficiënt op grote schaal doorvoeren.

Jouw sportaccommodatie verduurzamen met Sport NL Groen

Sport NL Groen is ontwikkeld om het verduurzamen van sportverenigingen eenvoudiger en toegankelijker te maken. Zo zie je in een oogopslag de huidige duurzaamheidsprestatie van de sportaccommodatie. In de onafhankelijke online tool vind je vervolgens alle aspecten van verduurzaming op één plek. Zo krijg je direct toegang tot passend duurzaamheidsadvies, geschikte maatregelen én subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Geen hoge kosten en complexiteit, maar direct een heldere business case die zowel de kosten als de besparing zichtbaar maakt. Zo zorgen we samen dat het toegankelijk en rendabel wordt om sportaccommodaties te verduurzamen.

Energieneutraal gebouw

Sport NL Groen

Gemakkelijk verduurzamen voor sportend Nederland

Sport NL Groen geeft je in slechts drie stappen een duidelijk beeld van het ideale verduurzamingstraject. Met behulp van grondige analyses uit de tool laten we je zien wat het kost om te verduurzamen, welke maatregelen het best bij het gebouw passen en bij welke leveranciers je terecht kunt. De non-profit tool is ontwikkeld in opdracht van het ministerie VWS & NOC*NSF. Dankzij samenwerkingen met aangesloten fabrikanten en banken, en gratis adviestrajecten door energiecoaches wordt het verduurzamen van sportclubs door heel Nederland haalbaar. 

Gratis advies voor sportondernemers 

Ben je een sportondernemer of eigenaar van een sportclub? Dan kun je in de online tool een gratis energiecoach aanvragen en advies ontvangen over het verduurzamen van sportclubs, sportverenigingen en sportaccommodaties. Ook voor gemeentes bieden we advies over verduurzaming. In de gemeente module geven we je inzicht in het verbeterpotentieel. Dit doen we voor het gehele portfolio, maar ook op het niveau van individuele gebouwen. 

Verduurzamen van sportclubs met Sport NL Groen

Deze ondernemers gingen je voor

Met Sport NL Groen kan iedereen verduurzamen. Leer van andere groene ondernemers die slim investeren in de toekomst van hun onderneming.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment