CSR Manager

  • Alle relevante kennis over verduurzaming
  • Specifiek voor uw gebouw en portefeuille
  • Concrete inzichten en maatregelen
  • Energie, BREEAM, Circulair
  • Businesscase, besparing, labelsprong

CSR-Manager originals

Coronavirus Preventie

Hoe kunnen we straks op een veilige manier weer terugkeren naar kantoor? Het is duidelijk dat we anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden, maar dat gaat niet altijd vanzelf.

Routekaart Duurzaam Vastgoed

Wilt u inzicht krijgen in de gezondheid van uw gebouw? De WELL Quickscan van CFP Green Buildings biedt u de mogelijkheid om het WELL-certificaat in te zetten voor uw vastgoedportefeuille.

WELL Quickscan

Wilt u inzicht krijgen in de gezondheid van uw gebouw? De WELL Quickscan van CFP Green Buildings biedt u de mogelijkheid om het WELL-certificaat in te zetten voor uw vastgoedportefeuille.

Circulaire tool

Er liggen veel mogelijkheden, maar ook uitdagingen om circulaire initiatieven te implementeren in gebouwen. De focus hierbij ligt op 3 punten: kritisch kijken naar de gebruikte grondstoffen in een gebouw, vervuiling tegen gaan en de hoeveelheid afval terugbrengen.

Energiemodule

In het duurzaamheidsadvies maakt de Energiemodule in de vorm van een business case inzichtelijk welke besparingen en energielabelverbeteringen mogelijk zijn.

E-learning

Met de E-learning van CFP blijft u op een laagdrempelige manier op de hoogte van alle actuele informatie over duurzaamheid.

MVO Dashboard

Met het MVO Dashboard worden alle MVO-doelen die voor uw organisatie belangrijk zijn goed in kaart gebracht. Het dashboard geeft alle ambities, doelstellingen en prestatie-indicatoren in één overzicht weer, specifiek voor uw organisatie.

BREEAM Tool

Een gebouw verduurzamen begint met een nulmeting. De BREEAM Quickscan stelt 40 vragen die de duurzaamheidsprestatie van uw bestaande gebouw beoordelen met een score van 1 tot 5 sterren.

Energierobot

De Energierobot berekent 24 uur per dag volledig geautomatiseerd uw energieverbruik en gebruikt daarvoor de meetdata die worden geleverd door het meetbedrijf.

Iris tool

De Iris tool geeft u inzicht in de duurzame mogelijkheden van uw huis. Tevens ziet u na het invullen van uw postcode en huisnummer welk energielabel uw woning heeft.