Strukton Worksphere helpt klanten met duurzame gebouwen met online klantportaal

  • Compleet online dashboard voor gebouwbeheerders
  • Inzicht in huidige duurzame status van gebouwen
  • Inzicht in mogelijkheden voor verduurzaming, inclusief businesscase

Verduurzamen met online klantportaal

Een belangrijke missie van Strukton Worksphere is het bijdragen aan de kwaliteit en duurzaamheid van gebouwen. Dat betekent technologieën ontwikkelen en oplossingen integreren. Met hun online klantportaal brengen ze dit in de praktijk en wordt het voor hun klanten steeds gemakkelijker om te verduurzamen.

Online dashboard met alle benodigde informatie voor gebouwbeheerders

Duurzaamheid staat hoog op de agenda van elke gebouwbeheerder. Hierbij is het verkrijgen van inzicht een belangrijke eerste stap. Daarom biedt Strukton Worksphere een online klantportaal aan hun klanten aan. Hierin kunnen beheerders alles vinden over de status van het beheer en onderhoud aan hun gebouwen. En sinds kort is hier de Green Buildings Tool van CFP Green Buildings aan toegevoegd. Met deze toevoeging kunnen gebouwbeheerders ook zien wat het huidige energielabel van een gebouw is en welke maatregelen er nodig zijn om een labelsprong te realiseren. Ook worden de investeringen, besparingen en terugverdientijden inzichtelijk gemaakt per maatregel.

“Het vraagstuk omtrent duurzamere vastgoed is vandaag de dag steeds meer aan de orde. De Green Buildings Tool is in combinatie met domeinkennis een zeer gebruiksvriendelijke tool om inzichtelijk te maken wat de status is van het pand en wat de mogelijkheden zijn. Niet alleen de energiebesparende maatregelen maar ook de erkende maatregelen van de overheid breng je in een handomdraai in kaart. Dit helpt mij enorm om onze opdrachtgever proactief te adviseren.”

– Arjan van den Berg, klantmanager bij Strukton Worksphere

De ervaringen tot nu toe

Inmiddels is de online tool door een aantal klanten van Strukton Worksphere in gebruik genomen. Voor zowel de gebouwbeheerder als voor de adviseurs van Strukton Worksphere blijkt dit overzicht een ideaal uitgangspunt om in gesprek te gaan over duurzame gebouwen. Welke keuzes zijn het slimst, wat is de beste aanpak en welke planning is haalbaar? De stap om te verduurzamen was nog nooit zo klein!

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment