Vacature: Consultant Energie & Duurzaamheid

Before Article

Er is een grote slag te slaan in de energietransitie. Gebouwen in Nederland moeten duurzamer worden en jij kunt hier eigenhandig een flinke bijdrage aan leveren. Dus waar wacht je nog op? Stap bij ons aan boord en help ons om alle gebouwen in Nederland duurzamer, energieneutraal of zelfs circulair te maken! Solliciteer vandaag nog bij CFP Green Buildings.

400.000 gebouwen op de teller: hoeveel gebouwen ga jij verduurzamen?

Het is onze missie om zo veel mogelijk gebouwen en organisaties winstgevend te verduurzamen. Met onze online tools zorgen we voor de juiste inzichten, onze hands-on consultants maken vervolgens de vertaalslag naar rendabele businesscases. Inmiddels hebben we samen met onze klanten al meer dan 400.000 gebouwen verduurzaamd in binnen- en buitenland en we hebben jou nodig om dit cijfer nog veel verder te laten stijgen. Hoeveel gebouwen ga jij met ons verduurzamen dit jaar?

Projectmanager, adviseur en trainer: je wordt het allemaal als Consultant Energie & Duurzaamheid

Als Consultant Energie & Duurzaamheid heb je een grote impact op het verduurzamen van alle gebouwen in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor je eigen verduurzamingsprojecten, voornamelijk in de bestaande bouw. Van kantoren tot industrie en van woningen tot zorginstellingen. Je helpt klanten met het inzichtelijk maken van hun verduurzamingsmogelijkheden en begeleidt ze bij het realiseren van hun doelstellingen. Daarnaast voer je onderzoeken en analyses uit, certificeer je gebouwen en geef je trainingen.

Met dit takenpakket maak je de functie tot een succes:

 • Je bent projectmanager voor energiebesparings- en verduurzamingsprojecten;
 • Je adviseert klanten zelfstandig over duurzamere oplossingen op het gebied van duurzame energie, gebouwinstallaties en bouwkundige vraagstukken;
 • Je begeleidt klanten met het verkrijgen van duurzaamheidscertificeringen;
 • Je bent verantwoordelijk voor energiemanagement van verschillende klanten;
 • Je implementeert (duurzame) innovaties;
 • Je bent een pionier op het gebied van circulaire gebouwen.

Jij hebt wat er nodig is:

 • Een gedreven, ondernemende en ambitieuze instelling met affiniteit voor duurzaamheid, techniek en gebouwen;
 • Bij voorkeur WO, maar tenminste HBO opleidingsniveau;
 • Een open en proactieve houding, met focus op kwaliteit en resultaat;
 • Kennis over en ervaring met verduurzaming (van gebouwen) is een pré;
 • Bij voorkeur 3-5 jaar ervaring in een technische omgeving als bijvoorbeeld adviseur, installateur of gebouwbeheerder, maar ook voor starters hebben we plek.
 • Spreekt en schrijft uitstekende Nederlands en Engels;
 • Woont in de Randstad of maximaal 45 minuten rijden van Apeldoorn.

De sky is the limit bij CFP

Als je gaat werken bij CFP wordt er veel van je verwacht, maar je krijgt er uiteraard ook veel voor terug. De werksfeer is gedreven, collegiaal, resultaatgericht en informeel. Wij zijn een groot voorstander van flexibel werken en schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij willen samenwerken met de beste mensen en zullen jouw groei daarom altijd stimuleren. Als CFP’er bepaal je jouw eigen groeipad en kun je financieel participeren in het bedrijf.

Jeuken je vingers?

Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Daarom behandelen we de sollicitaties op basis van binnenkomst; wacht dus niet te lang met het insturen van jouw korte motivatie. Stuur deze samen met je cv naar keijkholt@cfp.nl.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Stefan via smaatman@cfp.nl of met Karin Eijkholt op 055 – 355 51 99 of via keijkholt@cfp.nl.

Deel dit bericht:
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email