Nederland heeft 17 miljoen duurzaamheidsmanagers

Klanten van CFP Green Buildings verduurzamen:

gebouwen
m2
#

CFP customers are working on increasing the sustainability of so many buildings or square meters.

CSR-Manager originals

Coronavirus Preventie

Hoe kunnen we straks op een veilige manier weer terugkeren naar kantoor? Het is duidelijk dat we anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden, maar dat gaat niet altijd vanzelf.

Duurzame Routekaart

Wilt u inzicht krijgen in de gezondheid van uw gebouw? De WELL Quickscan van CFP Green Buildings biedt u de mogelijkheid om het WELL-certificaat in te zetten voor uw vastgoedportefeuille.

WELL Quickscan

Wilt u inzicht krijgen in de gezondheid van uw gebouw? De WELL Quickscan van CFP Green Buildings biedt u de mogelijkheid om het WELL-certificaat in te zetten voor uw vastgoedportefeuille.

Circulaire tool

Er liggen veel mogelijkheden, maar ook uitdagingen om circulaire initiatieven te implementeren in gebouwen. De focus hierbij ligt op 3 punten: kritisch kijken naar de gebruikte grondstoffen in een gebouw, vervuiling tegen gaan en de hoeveelheid afval terugbrengen.

Energiemodule

In het duurzaamheidsadvies maakt de Energiemodule in de vorm van een business case inzichtelijk welke besparingen en energielabelverbeteringen mogelijk zijn.

E-learning

Met de E-learning van CFP blijft u op een laagdrempelige manier op de hoogte van alle actuele informatie over duurzaamheid.

MVO Dashboard

Met het MVO Dashboard worden alle MVO-doelen die voor uw organisatie belangrijk zijn goed in kaart gebracht. Het dashboard geeft alle ambities, doelstellingen en prestatie-indicatoren in één overzicht weer, specifiek voor uw organisatie.

BREEAM Tool

Een gebouw verduurzamen begint met een nulmeting. De BREEAM Quickscan stelt 40 vragen die de duurzaamheidsprestatie van uw bestaande gebouw beoordelen met een score van 1 tot 5 sterren.

Energierobot

De Energierobot berekent 24 uur per dag volledig geautomatiseerd uw energieverbruik en gebruikt daarvoor de meetdata die worden geleverd door het meetbedrijf.

Iris tool

De Iris tool geeft u inzicht in de duurzame mogelijkheden van uw huis. Tevens ziet u na het invullen van uw postcode en huisnummer welk energielabel uw woning heeft.

CFP Consultancy

Consultancy: BREEAM Scan/Certificering

...

Consultancy: Circulair

Met de circulaire quickscan brengen we in kaart welke grondstoffen er in uw gebouw verbruikt zijn. Vervolgens geven we advies over verbetermaatregelen om uw gebouw circulair te maken.

Consultancy: Energie (labels, scans, monitoring)

CFP biedt consultancy op het gebied van energiebesparingsmogelijkheden in gebouwen. Vanaf 2023 is het voor kantoren verplicht om minimaal een energielabel C te hebben. CFP kan uw gebouwen volgens EPA-U methode certificeren en voert een energiescan uit om uw gebouw te analyseren.

Consultancy: Projectmanagement

...

Op de hoogte blijven van onze laatste projecten?

Nieuws

Energielabels
Op 1 januari 2021 wordt er een nieuwe methodiek gehanteerd voor het berekenen van de energieprestatie van gebouwen. Er gaat daarmee veel veranderen met betrekking tot de huidige energielabels.
22 september 2020
Tijdens de Expert Sessie Paris proof gaan koplopers met elkaar in gesprek over hoe Nederland zijn rol als gidsland kan pakken op het gebied van CO2-reductie (Paris Proof) in de gebouwde omgeving.
24 september 2020
Tijdens de Expert Sessie Circulariteit gaan koplopers met elkaar in gesprek over welke veranderingen er nodig zijn om een circulaire (bouw)economie mogelijk te maken.

De certificaten van CFP Green Buildings