Eenvoudig maatschappelijk vastgoed verduurzamen?

Met onze consultants en online tools wordt verduurzamen van scholen, zorginstellingen, sportaccommodaties en overheidsgebouwen haalbaar en rendabel.

Verduurzamen is onze missie. Kies de branche die het best bij je past.

Hoe helpen wij verduurzamen?

Maatschappelijk vastgoed vertegenwoordigt een derde van alle gebouwen in Nederland en is daarmee een belangrijke factor voor duurzaamheid. Overheidsgebouwen, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en sportaccommodaties zijn op grote schaal verduurzaamd door CFP Green Buildings. Thema’s die hierbij centraal staan, zijn gezondheid, circulariteit, BREEAM, energie en de informatieplicht.

De voordelen
Verduurzaming als overtuigende businesscase
Eenvoudig overzicht van je investeringen
Inzicht in de terugverdientijd

Onze Green Buildings Tool

Voor ieder gebouw een routekaart naar verduurzaming maken binnen 5 minuten? Vul de gebouwkenmerken in en onze Green Buildings Tool presenteert direct een heldere business case. Het advies van deze volledig geautomatiseerde duurzaamheidsconsultant helpt je op weg bij alle energietransitie vraagstukken.

?
Belangrijkste inzichten in één oogopslag

Bekijk in één oogopslag de jaarlijkse besparing, de totale investering en de terugverdientijd van de maatregelen.

?
Inzicht in je gehele vastgoedportfolio

Bekijk hoe je gehele vastgoedportefeuille ervoor staat op het gebied van duurzaamheid.

Vraag een demo aan
?
Je gehele vastgoedportefeuille in één overzicht

Bekijk hoe je gehele vastgoedportefeuille ervoor staat en identificeer de kansen op het gebied van duurzaamheid voor overheidsgebouwen en ander maatschappelijk vastgoed.

Ons werkveld

Jouw duurzaamheidsvraagstuk grijpen we met beide handen aan. We zijn namelijk onderweg om alle gebouwen in Nederland te verduurzamen. Daarom schetsen wij ons werkveld groot: alle gebouwen in Nederland én de rest van de wereld.

Door met ons deze uitdaging aan te gaan, zorg je ervoor dat één van de grootste struikelblokken in het verduurzamingsvraagstuk wordt aangepakt. Zo draag je bij aan een lagere CO2-uitstoot én een flinke portie energiebesparing. Verduurzaam eenvoudig zelf maatschappelijk vastgoed met de tools van CFP en profiteer van minimale kosten en inspanning tegen een zo hoog mogelijk ROI.

Op zoek naar een advies op maat?

Een brok aan ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring in verduurzaming van maatschappelijk vastgoed helpen onze consultants bij het vinden van de juiste weg.

Het CFP team
Gedreven mensen
Zelfsturende teams
Alle gebouwen en woningen ter wereld helpen verduurzamen
Maak kennis met onze collega’s

De laatste trends in je inbox

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid bij overheidsgebouwen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment