Werken bij CFP – Een werkdag van Office Manager Claudia van Sintmaartensdijk

Bij CFP werken we met steeds meer mensen bij CFP Green Buildings. Hoe werken deze mensen samen en hoe combineren ze werk en privé? In deze interviewreeks krijg je een kijkje achter de schermen van onze medewerkers. Van developer tot consultant of Backoffice manager. Deze keer is het woord aan Claudia van Sintmaartensdijk, Office Manager bij CFP.

Claudia van Sintmaartensdijk werkt bijna 5 jaar bij CFP. Ze begon als junior consultant, maar inmiddels is ze al een aantal jaar werkzaam als Office manager. In deze functie verzorgt ze een groot deel van de bedrijfsadministratie, maar ze houdt zich ook bezig met het organiseren van verschillende events, en de in- en uitstroom van collega’s. Een veelzijdige baan dus.

Van junior consultant naar office manager. Dat is geen alledaagse carrierestap

Nee klopt. Ik kwam via een uitzendbureau bij CFP terecht. Het uitzendbureau gaf niet heel veel details over de vacature, maar de vacature voor secretaresse sprak mij aan. Toen ging het snel, want ik kon meteen de volgende dag op gesprek komen en binnen 5 dagen was ik al aan het werk. Maar niet als secretaresse, want die functie was al vervuld. Vanwege mijn studie Facility Management zag CFP ook andere mogelijkheden en ik kon aan de slag als consultant.

En, beviel dat?

Het was een leuke uitdaging en ik heb het een half jaar gedaan. Maar het was niet helemaal mijn ding. Ik werk liever achter de schermen om alles in goede banen te leiden. Gelukkig kon ik dit goed bespreken binnen CFP en werd er meegedacht. Toen er een functie bij Office management vrijkwam, was de stap dan ook snel gemaakt. En ik zit daar helemaal op mijn plek en mijn ervaring als junior consultant komt ook vaak goed van pas.

Wat mijn werk uniek maakt? De veelzijdigheid. Ik doe een groot deel van de administratie en organiseer evenementen en personeelsuitjes. Maar ik doe ook veel HRM werkzaamheden, zoals de in- en uitstroom van collega’s. Eigenlijk doe ik alles wat je niet kunt voorspellen en wat wel gedaan moet worden. Dat is een leuke uitdaging.

– Claudia van Sintmaartensdijk, CFP Green Buildings

Kun je wat meer vertellen over de samenwerking bij CFP?

Bij CFP werken we op een bijzondere manier samen. Er zijn geen managers en we werken agile, in zelfsturende teams. Bij office management werkt dat ook zo. Iedereen heeft zijn of haar eigen verantwoordelijkheden en weet wat er gedaan moet worden. Op deze manier kunnen we snel schakelen en blijven we flexibel. En ondanks dat we klein zijn, leveren we hierdoor de kwaliteit van een groot bedrijf.

Inmiddels heb je naast je werk ook een mooi gezin. Hoe combineer je werk met je gezinsleven?

Eerder werkte ik 4 hele dagen, maar sinds onze oudste zoon naar school gaat, heb ik dit aangepast naar 3 hele dagen en 2 halve dagen. Zo kan ik op woensdagmiddag en vrijdagmiddag thuis zijn. Daarnaast maken we gebruik van de opvang voor onze andere zoon, heeft mijn man een “papadag” en kunnen we terugvallen op familie. Voor CFP is een goede balans tussen werk en privé ook belangrijk gelukkig en daar is veel aandacht voor. Want als het ene niet goed zit, heeft dat ook invloed op het andere. Door de agile manier van werken, wordt er gestuurd op output (in plaats van aanwezigheid) en heb ik de vrijheid om mijn werk flexibeler te plannen.

Tot slot: zou je CFP aanraden als werkgever bij anderen? En zo ja waarom?

Ja, dat zou ik zeker doen. Het is een organisatie met korte lijnen, waardoor je gemakkelijk dingen kan bespreken met collega’s. CFP staat open voor je ambities, dus mocht je je ergens op willen ontwikkelen, denken ze graag met je mee. Daarnaast is natuurlijk de werksfeer erg belangrijk en bij CFP zit dat zeker goed!

Ook interesse om bij CFP Green Buildings te komen werken?

Dat kan, want we zoeken nog collega’s. Hoe zou jij je dagen invullen als bijvoorbeeld Sustainability Analytics Consultant? Voor meer informatie over deze en andere vacatures kun je contact met ons opnemen via info@cfp.nl of 055 – 355 51 99.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment