Vijf keer BREEAM-Excellent certificering voor Merin

Vorige week mochten we 17 BREEAM-certificaten namens de DGBC uitreiken aan Merin. Een werkplek moet volgens Merin het beste in mensen naar boven halen. Hierin staan geluk, gezondheid en succes centraal. In het kader van vervolgstappen om een duurzaam en gezond portfolio te bereiken heeft Merin de volgende mijlpalen behaald: 11 panden beschikken nu over een BREEAM ‘good’ certificaat beschikken en één over een ‘very good’ certificaat.  Daarnaast hebben 5 van hun assets een BREEAM ‘excellent’ score behaald. Om dit mooie nieuws te vieren hebben wij afgelopen week geproost met een glas champagne.

De Building Research Establishment Environmental Assessment Method, oftewel: BREEAM, is een internationaal erkende duurzaamheidsstandaard die een objectieve meting van de duurzaamheid van gebouwen biedt. Onze experts hebben bij Merin een nulmeting van alle gebouwen opgesteld en ons op basis daarvan geadviseerd welke maatregelen genomen zouden moeten worden om het potentieel op het gebied van duurzaamheid en hun assets optimaal te benutten. Daarnaast hebben we vanuit CFP Merin ontzorgd bij het uitvoeren van de maatregelen door relevante partijen aan te dragen en implementatie te waarborgen.

Well voorbeeld

Het afgelopen jaar hebben Merin en CFP intensief samengewerkt – met als resultaat de 17 kersvers uitgereikte BREEAM-certificaten. De behaalde scores zijn een prachtige beloning voor iedereen die aan dit project heeft meegewerkt.

Wil je ook aan de slag met BREEAM of heb je andere vragen op het gebied van verduurzamen van bestaand vastgoed? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment