Dit is waarom Nanda, Boas en Bram een plek verdienen in de ABN AMRO Duurzame 50

Maar liefst 3 CFPers zijn genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame 50: Nanda, Boas en Bram. Stuk voor stuk zetten zij zich in om vastgoed in binnen- en buitenland te verduurzamen en ze verdienen natuurlijk allemaal een plek in de ABN AMRO Duurzame 50. Waarom? Dat lees je hier.

Nanda Verschoor

Nanda Verschoor studeerde af aan de University College in London met een MSc in environmental design. Haar focus ligt op het verduurzamen van gebouwen en ze heeft inmiddels een succesvol trackrecord op het gebied van advisering, implementatie en projectmanagement voor diverse grote banken, zoals Rabobank, woningcorporaties en nutsbedrijven. Nanda is geaccrediteerd als BREEAM In-Use Expert en treedt op als Lead Project Manager voor de uitrol in het VK van de Lloyds Bank Green Buildings Tool, waardoor duizenden gebouwen verduurzaamd kunnen worden.

Boas Kraaijeveld

Boas Kraaijeveld is adviseur bij CFP Green Buildings en heeft een Master Global Business & Sustainability aan de Rotterdam School of Management. Voor zijn afstudeerscriptie onderzocht hij hoe bedrijfsmodelinnovaties positieve impact kunnen hebben en ervoor zorgen dat we binnen de planetaire grenzen blijven:  “Business as a force to do good.” Sindsdien volgt hij actief het (wetenschappelijke) nieuws en deelt deze kennis met de rest van de wereld in blogs. Ook is Boas een belangrijke speler in het verduurzamen van alle sportclubs van Nederland, waarvoor hij samenwerkt met oa NOC*NSF, het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport en Vereniging Sport en Gemeenten.

Bram Adema

Je hoort het Bram vaak zeggen: ‘De verduurzaming van vastgoed gaat niet snel genoeg en niet ver genoeg!’ Als directeur van CFP Green Buildings zet Bram zich dagelijks in om hier verandering in te brengen. Met behulp van online tools en consultants hielp Bram inmiddels al meer dan 400.000 gebouwen verduurzamen. Maar daar houdt het niet op. Zo bedacht hij een manier om circulariteit in gebouwen meetbaar te maken, maakt hij verduurzaming kinderlijk eenvoudig en betaalbaar met behulp van quickscans en duurzame routekaarten en is hij initiatiefnemer van diverse projecten om scholen, gemeenten en de sportsector in Nederland te verduurzamen.
Daarnaast organiseert Bram regelmatig events, waaronder de CFP Innovatiedag waarbij duurzame innovaties een podium krijgen, workshops en webinars samen met o.a. Erik Scherder over het belang van gezondheid in gebouwen en het Green Buildings Event, waarbij hij alle spelers uit de gebouwde omgeving samenbrengt en aanzet om de verduurzaming van de bouwsector te versnellen.

Wil jij ook deel uit maken van het team van CFP Green Buildings? Bekijk dan hier onze vacatures.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment