Green Buildings Regatta 2023: schrijf je nu in!

Zeilfanaten en duurzame ondernemers: blokkeer vrijdag 15 september alvast in je agenda. Op deze datum vindt namelijk de 18e editie van de Green Buildings Regatta plaats! Zeil jij mee? Inschrijven is vanaf nu mogelijk!

Een unieke, spannende zeilwedstrijd

Meer dan 200 deelnemers strijden om de felbegeerde bokaal: de Green Buildings Regatta biedt jouw onderneming de kans om een unieke ervaring op te doen met je team. Strijd tegen andere bedrijven tijdens een echt zeilevenement en race samen richting de finishlijn. Of jouw team nu de bokaal wint of niet, de banden tussen collega’s en/of klanten zijn aan het eind van de race absoluut versterkt!

De Green Buildings Regatta is veel meer dan alleen een zeilevenement. Het biedt tevens een netwerkmogelijkheid voor geïnteresseerden in groene gebouwen en circulariteit. Alle deelnemers houden zich namelijk bezig met het verduurzamen en het creëren van groene gebouwen. Laat je inspireren door koplopers in de industrie in een informele, enthousiaste en open setting of breid je netwerk uit met gelijkgestemden.

Twijfel je nog? Bekijk dan de officiële CFP Green Buildings Regatta 2022 aftermovie om te zien wat je mogelijk mist!

Almere, vrijdag 9 september 2022. 17e editie van de CFP Green Buildings Regatta georganiseerd vanuit Muiderzand.

Stel je eigen team samen

Heb je geen zeiljacht achter de hand? Geen probleem! Meedoen aan de Regatta kan namelijk met een eigen of een gehuurde zeiljacht. Het evenement wordt volledig verzorgd en professioneel georganiseerd. Je hebt zelf dus nergens omkijken naar en kunt je richten op het in huis halen van de felbegeerde bokaal. Dit maakt de Green Buildings Regatta ook erg geschikt om bij te wonen met klanten die interesse hebben in een evenement gericht op groene gebouwen.

Deelname aan de Green Buildings Regatta 2023 kost € 2.000 per team* (exclusief btw). Hiervoor krijg je de beschikking over ervaren wedstrijdbegeleiding, de wedstrijdbaan, een professionele wedstrijdfotograaf en een startschip. Uiteraard is het programma inclusief koffie/thee, lunch en borrel. Na afloop is er een aansluitend diner dat de perfecte gelegenheid biedt voor een mooie terugblik.

*Uitgaande van maximaal 10 personen en exclusief huur van de boot. Indicatie huur zeiljacht inclusief schipper: € 1.100 – € 1.500.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt

Verzekerd zijn van een plek voor dit evenement over groene gebouwen? Wacht dan niet te lang met inschrijven voor de Green Buildings Regatta 2023. Het aantal deelnameplekken is beperkt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Voor meer informatie neem je contact met ons op via events@cfp.nl of bel je naar 055-3555199. Wees er op tijd bij, want er geldt een maximum aantal inschrijvingen.

Aftermovie Green Buildings Regatta 2022

Meer weten over dit event?

Kies je segment