CFP hernieuwt beveiligingscertificaat FSQS-NL voor 2024

CFP is sinds 2020 internationaal FSQS geregistreerd en heeft het certificaat recent vernieuwd voor 2024. Ook is hier het FSQS-NL certificaat van Helios aan toegevoegd. Hiermee voldoet CFP zowel in Nederland als in het Verenigd Koninkrijk formeel aan alle kwalificaties met betrekking tot beveiliging van data en naleving van de lokale regelgeving en gedragscodes.

FSQS

FSQS, wat staat voor Financial Services Qualification System, is een gestandaardiseerd systeem dat wordt gebruikt in de financiële sector. Het is ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren en beoordelen van hun leveranciers en aannemers op het gebied van financiële stabiliteit en risicobeheer.

FSQS is opgericht door Hellios, een onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheer van leveranciersrisico’s. Het systeem biedt een gestructureerde en uniforme benadering voor het beoordelen van de financiële gezondheid, operationele capaciteit en naleving van regelgeving van leveranciers in de financiële sector.

CFP kijkt verder dan de landsgrenzen

Met het verlengen van het FSQS certificaat kan CFP de dienstverlening in het Verenigd Koninkrijk grootschalig verder uitrollen. Je vindt CFP inmiddels in 26 landen, maar we blijven onze grenzen verleggen. Want als Nederland 17 miljoen duurzaamheidsmanagers heeft, dan heeft de wereld er ruim 7 miljard!

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment