CFP Green Buildings is ENERGY STAR® Partner geworden

CFP Green Buildings is een ENERGY STAR-partner geworden. Met deze samenwerking zullen we de klanten van het Amerikaanse Environmental Protection Agency helpen om de energieprestaties van hun gebouwen te verbeteren. Wij geloven dat een organisatie brede aanpak van energiebeheer onze klanten zal helpen om financieel gezondheid te blijven en zal bijdragen aan het behoud van het milieu voor toekomstige generaties.

Rowan Benning, Business Developer International bij CFP: “Met het ENERGY STAR-partnerschap kunnen we onze klanten in Noord-Amerika nog beter helpen bij het verbeteren van de energieprestaties van hun gebouwen.”

Partnership met ENERGY STAR

Samen met ENERGY STAR, helpen we onze klanten in Noord-Amerika met:

  • Het meten en monitoren van de energieprestaties van hun gebouwen;
  • Het stellen van doelen om de energieprestatie van gebouwen te verbeteren met 10% of meer, ter ondersteuning van de ENERGY STAR Challenge;
  • Het aanmoedigen van mensen om meer te weten te komen over de voordelen van energiemonitoring en om passende maatregelen te implementeren.

Over ENERGY STAR

ENERGY STAR is een vrijwillig partnerschap tussen bedrijven en overheden om door middel van energiebesparing ons milieu te beschermen voor toekomstige generaties. ENERGY STAR werkt samen met meer dan 9.000 partners om de energie-efficiëntie van producten, huizen, gebouwen en bedrijven te verbeteren. Alleen al in 2006 hielp ENERGY STAR bedrijven en consumenten om meer dan $ 14 miljard aan energiekosten te besparen en tegelijkertijd de uitstoot van de opwarming van de aarde te verminderen die gelijk is aan die van 25 miljoen voertuigen.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment