CFP Green Buildings behaalt EcoVadis certificaat zilver

CFP Green Buildings heeft de EcoVadis certificering Zilver gekregen. Met deze onafhankelijke MVO analyse van EcoVadis behoort CFP Green Buildings tot de 30% best beoordeelde bedrijven. In totaal beoordeelt EcoVadis meer dan 55.000 organisaties uit 110 landen en 150 bedrijfstakken.

Zilver voor CFP

Bram Adema, CEO van CFP Green Buildings: “We zijn blij met onze Zilver score in het EcoVadis systeem voor duurzame bedrijfsvoering. Voor tevredenheid is de score duidelijk niet genoeg- we zijn meteen begonnen met het vervolgtraject- Goud ligt binnen bereik en we zijn niet van plan om daar te stoppen. Iedere organisatie moet volgens ons het beste uit zichzelf halen, in alle processen. EcoVadis heeft onze bedrijfsvoering een goede nulmeting gegeven.”

Over EcoVadis

EcoVadis is een internationaal onafhankelijk bureau dat de duurzaamheidsprestaties van bedrijven beoordeelt op het gebied van milieu, goede arbeidsomstandigheden, duurzaam inkopen en eerlijk zakendoen. De methodiek is gebaseerd op internationale MVO normen. Via haar platform maakt EcoVadis de MVO prestaties inzichtelijk waardoor leveranciers die duurzaam leveren en ondernemingen die duurzaam willen inkopen elkaar kunnen vinden.

Contact Apeldoorn

CFP Green Buildings
J.C. Wilslaan 29
7313 HK Apeldoorn
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Contact Naarden

CFP Green Buildings
Onderwal 16
1411 LV Naarden
+31 (0)55 355 5199
info@cfp.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

Kies je segment