Bemachtig een van de laatste plekken aan boord bij de Green Buildings Regatta 2022

Dit zeilevent van het jaar mag je niet missen! Op vrijdag 9 september vindt de 17e editie van de Green Buildings Regatta plaats. Ben jij erbij? Er zijn nog een paar plaatsen te vergeven.

Een unieke, spannende zeilwedstrijd

Met meer dan 200 mensen strijden om de felbegeerde bokaal: de Green Buildings Regatta biedt een unieke ervaring om met je team een echt zeilevenement mee te maken. De zeilregatta is de uitgelezen kans om in informele sfeer de banden met klanten en/of collega’s te versterken en je netwerk verder uit te breiden. Alle deelnemers houden zich bezig met het verduurzamen van gebouwen, dus er kunnen mooie samenwerkingen ontstaan! Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan hier een terugblik van de regatta in 2021 en zie waarom je dit event niet kan missen.

Het programma

  • Aankomst en ontvangst vanaf 8:00
  • Welkomstwoord met koffie/thee + gebak
  • Oefenrace
  • Lunch
  • Green Buildings Regatta
  • Borrel met de prijsuitreiking, aansluitend een heerlijke BBQ

Stel je eigen team samen of ga mee als opstapper

Deelnemen aan de regatta kan met een eigen team of je kunt je als ‘opstapper’ aansluiten bij een team. De dag wordt volledig verzorgd en professioneel georganiseerd. Je kunt dit event dan ook goed als klantevent gebruiken.
De kosten voor deelname zijn € 1.900- per team* (excl. BTW). Het dagprogramma is inclusief koffie/thee, lunch, borrel, diner, wedstrijdbegeleiding, wedstrijdbaan, professionele wedstrijdfotograaf en startschip.
* Uitgaande van maximaal 10 personen en exclusief huur van de boot.

Meld je aan en ding mee naar de bokaal

Verzekerd zijn van een plek aan boord? Er zijn nog een paar plaatsen te vergeven, dus meld je nog snel aan voor de Green Buildings Regatta 2022.
Voor meer informatie of aanmelden neem je contact met ons op via info@cfp.nl of bel naar 055-3555199.

Wat als je er onverhoopt niet bij kunt zijn?

Heb je je al ingeschreven, maar kun je er toch niet bij zijn? Geen probleem, want je kunt tot 1 augustus kosteloos annuleren.

Twijfel je nog? Bekijk dan hier de aftermovie van de Green Buildings Regatta 2021.

Aftermovie CFP Green Buildings Regatta 2021

Kies je segment