ABN AMRO investeert in duurzaamheid met de duurzame investeringstool van CFP

CFP heeft een primeur met de ontwikkeling van de duurzame investeringstool. De tool geeft inzicht in maatregelen, investeringen, terugverdientijden en energielabels. Daarnaast wordt het mogelijk om direct offertes aan te vragen met duurzaamheids- en besparingsgarantie. Met de tool wordt duurzaamheid bij ABN AMRO’s vastgoedprojecten gepromoot.

Energielabel A in 2030

ABN AMRO heeft de ambitie om het gefinancierde vastgoed van klanten te verbeteren naar een gemiddeld energielabel A in 2030.

De duurzame investeringstool van CFP

ABN AMRO maakt gebruik van de Duurzame Investeringstool (DIT) om de labelsprongen te verwezenlijken. DIT geeft inzicht in maatregelen, investeringen, besparingen, terugverdientijden en energielabels. Met deze informatie gaan relatiemanagers met hun klanten in gesprek over de oplossingen die de energieprestaties van gebouwen helpen verbeteren. DIT geeft klanten inzicht in de duurzaamheid van hun portefeuille, panden en de te nemen maatregelen om te investeren in deze duurzame projecten. Vervolgens biedt de tool handvatten om offertes met duurzaamheids- en besparingsgarantie aan te vragen bij gerenommeerde partijen en fabrikanten.

Investeren in duurzaamheid met de slimme tool

Duurzaamheid ABN AMRO
Investeren in duurzame projecten

Kies je segment